Julen är kommen – Susan Törnqvist

Susan Törnqvist

Julen är kommen

Ja eller iaf snart & igår släppte Svenskt Tenn sin jul. Åh så sugen man blir! Håller ni inte med?! Nu vill man ju bara liva upp november mörkret med gnistrande lampor.

Själv kunde jag inte hålla mig så jag plockade in Amarylis på snitt redan nu. Valde dock en aprikos ton istället för vit eller röd & mixade med eucalyptus, nejlikor, pampasgräs & kängrutass för att inte riktigt få den helt i jultema riktigt än:) haha


Men kolla här så vackert och stämningsfullt Svenskt Tenn tolkar julen. Även om allt inte är möjligt att göra hemma så blir man ju så inspirerad av den vackra stämningen.

Jag älskar verkligen Svenskt Tenns önsketräd. Jag köpte mitt när dom kom för 2 år sen & jag tycker det är så fint! En otrolig fin och dekorativ juldekoration!

Kunde ju inte heller hålla mig från att klicka hem lite nytt även i år. Klassiker som alltid fungerar och som är alldeles lagom juliga. Här ser ni några av mina favoriter från Svenskt Tenns fina jul.

Är det bara jag som längtar efter kyla, snö, julbelysning, granar, julbak & julkalendern? Samt allt annat underbart som faktiskt hör julen till. Vi har en minst sagt fullspäckad dec framför oss med alla resor till både sol & snö samt födelsedagar men åh som jag längtar.

Kram på er💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.