Har vi ett namn?! – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Har vi ett namn?!

Hej bästa,

Idag väntade ett besök hos läkaren på MVC för mig & lillebror. Sammandragningarna & trycket har inte påverkat tappen än vilket va super skönt att veta. Lillebror får gärna stanna inne där han mår bäst & kan utvecklas i lugn & ro:) Illamåendet kunde dom tyvärr inte hjälpa mig med då jag testat allt jag kan, ingefära som jag dock levt på och många av er sagt inte är bra fick klart godkänt av läkaren. Hon tom rekommenderade det vilket va enormt skönt att det lilla som gör nått faktiskt inte är farligt:) Att allt som foglossningar & karpaltunnel kommit mycket tidigare denna gången är inte heller ovanligt eftersom det ändå är tredje graviditeten på 5 år inkl ett missfall i våras.

Skönt samtidigt som jobbigt då jag vet att status nog inte kommer ändras så mkt mer på den tiden som är kvar utan bara att bita ihop och fokusera på belöningen helt enkelt. Vissa dagar lättare än andra men som sagt jag får skatta mig lycklig som kan bli gravid för en tredje gång & som faktiskt är frisk allt går ju över så fort bebis är ute. Fram tills dess ska jag försöka hålla mig stark, röra på mig och sakta ner & bli bättre på att släppa ångesten över att vara still.

Tack bästa ni för all all all ert engagemang & hjälp när det kommer till namn på lillebror♥️ Varför är killnamn så galet svårt?! Jag kan inte hjälpa det. Det är mkt svårare tycker jag🙈

Så har vi kommit fram till nått?! Har vi kommit överens än?!

SVAR:

Nej…

Lillebror kommer bli namnlös. Haha..

Daneil tycker Theo eller Thell.

Jag vill inte ha en Theo för det är så vanligt. Jag vill ha ett mer ovanligt namn🙈

Mina favoriter är Lowe, Luca & Lo. Inget som Daniel alls kan tänka sig.

Ingen av oss är heller villig att kompromissa haha. Vi är helt enkelt hopplösa. Hade ni svårt att bestämma namn på era barn?! Vet nån hur långtid efter bebis är född som man har att bestämma sig på?!🙈

Ikväll ska jag faktiskt äta middag med en av mina bästa vänner. Utan man & barn, ska bli så mysigt att bara få vara vi utan avbrott, gnäll & läggning mitt i allt. Daniel är ändå mycket bättre på att få barnen att somna än mig även om han oftast somnar själv. Men går man upp 5-5.30 så är det ju inte så konstigt. Jag som är en nattuggla får ju istället kvällarna själv. Denna veckan har jag kollat en julfilm varje kväll🙈 haha..

Har ni smygstartat julen än?

Vet att ni är många som vill ha jul hör på bloggen så det kommer här snart såklart:)

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Mina föräldrar kunde inte enas om namn på min storebror som höll på att va namnlös till dopet, tror han va utan namn 3månader tills deras kompisar också fick sitt första och frågade tillslut -har ni bestämt vilket namn än..nä sa dom,
  – men bra för då tar vi **** (deras ena förslag) yes sa min mamma för då fick det bli det andra förslaget eftersom pappa gick med på att inte ta samma som deras vänner såklart 😅

  Hoppas ni slipper dra ut på det så länge 😋

  Barnmorskan valde nästan namn på vår första. När han kom ut frågade hon om vi hade nått namn..sambon skulle då räkna upp några vi hade på lut men han bara säga första då hon trodde det va det vi valt..han liksom säga ja vi har funderat på ******..Nääämen heeeeej ****** sa hon då glatt till vår bebis. Efter det kändes det nästan int som vi kunde byta. Sög på det på BB men han va typ döpt till det efter det landade vi i efter några dagar, gick liksom inte att byta 😅

 2. Linn

  Vi är i namnträsket med just nu 🙄 Jag blir seriöst stressad för inget namn vi kommit över har känts 100% som med storebrors som vi valde redan efter UL. (Storebror heter Walter) Just nu kännst det med som att lillebror blir namnlös 😂

Annons