Susan Törnqvist

Graphic world

Inlägget är i annonssamarbete med Engblad & co.

Hej bästa,

Vet ni, idag släpper Engblad & co sin tapetkollektion Graphic world som jag fått äran att tapetsera i vårt sovrum. En förändring som blev så otroligt bra! Kollektionen består av flera olika superfina mönster i olika föreställningar. Jag föll extra mycket för mönstret Pine, den kändes harmonisk, levande & kunde verkligen knyta ihop säcken i vårt sovrum på ett vackert & naturligt sätt. Nyfikna på hela resultatet?!

Här kommer det.

Visst blev det så otroligt fint?! Alltså jag blev helt kär, redan när jag såg den på bild kände jag verkligen att den hade passat fint i vårt sovrum, men alltså det blev tom så otroligt mycket bättre än jag ens kunde tänkt mig. Den plockar upp alla färgerna i vårt sovrum på ett galet snyggt sätt & ger helt plötsligt den väggen lite liv och djup än den tidigare målade väggen.

En tapet kan verkligen göra allt i ett rum, vi har tapetserat en vägg men varför inte våga tapetsera ett helt rum?! Känslan en tapet kan göra är verkligen fantastisk och även ett bra sätt att få till sin röda tråd. Jag tycker verkligen så otroligt mycket om den här tapeten och är sugen på en till i kollektionen hemma nu. Är ni nyfika på hel kollektionen Graphic World så spana in den HÄR.

Tapeten var dessutom helt galet lätt att sätta upp. Super enkelt med både mönsterpassningen och upphängnings sätt. Varken krångligt eller svårt som man kanske tror när det kommer till tapetsering. Så våga göra det själva säger jag! Jag vill passa på att tipsa er om Engblads tapetskola, där ser ni exakt hur ni lättast går tillväga, vad ni behöver för verktyg och andra bra tips. Ni hittar tapetskolan HÄR.

Vad tycker ni?! Blev det inte så fint & harmoniskt med ett helt nytt djup?!

Kramar❣️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.