Susan Törnqvist

Stora skönhets bekännelser

Hej fina,

Tack snälla ni för hjälpen med inspo till här bloggen. Inspirationen är lite si och så just nu. Det är svårt att känna nån kreativitet när kroppen inte riktigt är med & orken inte riktigt finns. Den här graviditeten tar mycket på kropp & psyke, det ska erkännas & så även på kreativitet & inspiration. Så Förlåt om det emellanåt dröjer en dag eller två mellan inläggen här, jag hopps ni står ut och kommer tillbaka ändå❣️

Fick många frågor om just skönhet, beauty & behandlingar. Vad jag gjort & rekommenderar. Fick senast idag höra från en främling att hon trodde jag va 24, asså 24, okej att jag kanske ser lite yngre ut men inte att vara under 25 men man blir ju alltid glad för en komplimang eller hur:)

Därför tänkte jag ge et den stora skönhets bekännelsen. Vad jag rekommenderar, testat & behandlingarna som gör skillnad, för att jag är en riktig hudvårdsnörd har väl inte undgått nån av er nu. Jag har nog testat det mesta av det mesta & idag faktiskt landat i en hy som jag är otroligt nöjd med ändå:)

Så vilka behandlingar är mina favoriter som jag varmt rekommenderar? Innan vi börjar ska jag tillägga att jag inte är en person som vill gå på en ansiktsbehandling som inte ger resultat utan mest är massage & portömning, rengöring och liknande. För mig ska en ansiktsbehandling på salong ge RESULTAT som man inte kan få hemma. Så mina behandlingar är inte så sköna, dom känns men resultatet är oslagbart & hållbart:)

IPL! Oh my oh my en av mina absoluta favoriter. En typ av laserbehandling som tar bort porer, synliga blodkärl, pigmenteringar, acne ärr och mkt mer. Man ser även ut som askungen efter en behandling. Rekommenderas att gör i kur.

Microneedling/Dermapen! Har ni inte testat så gör det! Det må se ut som det gör superont men det gör det vekligen inte! Det är kanske inte superskönt men resultatet är fantastiskt. Ge det några dagar efter behandlingen och hela hyn har fått en skjuts. Bra för det mesta, rynkor, ärr, porer osv osv. Görs även den bäst som kur men jag äskar den!! Har ni inte testat så gört bara🙌🏼

Kemisk peeling! Här finns massor av olika typer av kemiska peelingar beroende på hudtyp och behov. Om vi snackar acne, pigmentsfläckar osv. Så bra och ger verkligen ger resultat både direkt & långsiktigt. Kan vara lite mm

Levande stamceller! Denna behandling med levande stamceller från ros från Maria Åkerberg är fantastisk!! Den är den enda som även är riktigt avslappnande & mysig att få. Varenda liten kvissla, ärr eller litet sår ihop med mycket annat är som bortblåst efter en enstaka behandling. En riktig favorit bland ”traditionella” ansiktsbehandlingar som verkligen ger resultat!!

Retinol (A-vitamin) syra! Att a-vitamin är bra mot det bästa & även galet effektiv mot rynkor & acne! Den här behandlingen med en kemisk peeling av a-vitamin är en. Riktig boost mot huden som sen lämnar huden att fjälla några dagar. Men resultatet efteråt är on point! Så tips gör innan en helg om du tycker det känns jobbigt att fjälls hy:) jag älskar den hör behandlingen!

Alla dessa behandlingar gör jag gärna ett par gånger per år. När man är gravid ska man dock vara försiktig så man inte får melasma eller hyperpigmenteringar så va lite snällare mot huden just då. Jag gör det mesta i min hudvårdsrutin som vanligt trotts graviditeten, däremot är jag försiktig med dom tuffaste behandlingarna på salong just nu. Men så fort lillebror är ute ska jag minsan ta igen detta:) Nyfika på hudvård & graviditet så kan ni läsa det HÄR.

Hoppas ni fick lite tips i hudvårds djungeln. Dessa är verkligen mina favoriter och delvis sanningen bakom min framgång till en vacker och fin hy. Detta ihop med riktigt bra produkter & rutiner hemma såklart. Det kommer en video om just detta snart 🙂

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Kör du en kur med flera stycken på raken när du gör kemisk peeling på AHA eller retinol, eller gör du några behandlingar bara under året? Vilken är bäst mot acnemärken? Kram!