Susan Törnqvist

Redan nu?!

Hej fina,

Ja det är mycket som jag känner så för just nu, Redan nu?!

I förra veckan började jag få sammandragningar på riktigt som faktiskt gjorde lite ont. Kan inte alls minnas att jag fick det så tidigt med Thelma. Nu är det iofs tredje på 5 år så kanske är det så, det börjar tidigare? Hur har det varit för er? Började ni få sammandragningar såhär tidigt andra eller tredje gången?

Igår hade vi en supermysig dag i Varberg hela familjen. Vi åt en helt magiskt god sen lunch på Societeten och avslutade med lite lek i spökparken. Sen hem för ett varmt bad & mys i soffan med lite popcorn. Härliga helger ändå:)

När Daniel gick upp & la tjejerna så fick jag lite egentid i soffan. Vet inte alls vad som hände men jag plöjde två romantiska julfilmer! Asså hjälp🙈 För mig är det faktiskt lite tidigt. Ska det vara jul överallt redan nu?!

Vet att ni är många som vill att jag ska tipsa om jul pynt, adventsljusstakar, stjärnor osv. Men för mig så är får julen vänta till v46. Haha. Först vill jag avverka halloween till helgen och sen en veckas höstmys sen jul. Hur är ni?! Är ni sugna på julen redan?

Jag älskar julen! Alltså älskar! Helst vill jag att hela december ska vara som i en amerikansk julfilm. Mysig, härlig och full av mys & kärlek. Jag kan verkligen gå all in. Även om det för oss är en rätt kaosig månad. Tjejerna fyller båda år inom 1 mån från 3 dec till 6 Jan sen jul, nyår & alla härliga glöggmys, en skidhelg i stugan & i år även en vecka i soliga Gran Canaria. Jag drömmer verkligen om en riktigt vit jul, jag pyntar ju inte så traditionellt juligt utan mer extra vinter härligt, krispigt och mysigt. Går all in på textiler, belysning & blommor.

Hur är ni? Älskar ni med julen & hur pyntar ni hemma? Vad vill ni föresten att jag betar av kring ämnet?!

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.