Susan Törnqvist

Jag står inte ut!!!

Hej darlings,

Hoppas ni har en magiskt fin helg!!

Igår spenderade vi eftermiddagen och kvällen på Liseberg & deras Halloween så himla mysigt. Är det nått ni inte får missa så är det detta! Liseberg är verkligen grymt duktiga på att bygga upp dom här miljöerna allt är verkligen on point. Scenografin, musiken, skådespelet, ja allt är så bra. Både vid Halloween & jul. Så otroligt mysigt!!

Tack bästa ni för alla grymma namnförslag till lillebror. Vi är fortfarande verkligen inte överens, så pass att vi igår sa att han kommer bli namnlös. Haha tänk att ett namn ska vara så svårt🙈 Har ni med haft svårt med namn till era barn?!

På tal om den här graviditeten så är jag så less, jag står inte ut. Det här illamåendet har eskalerat ännu mer & det driver mig till vansinne om jag ska vara ärlig. Snart v22 & jag förstår inte hur jag ska klara detta fram till mars. Ja det blir ett normal tillstånd och ja jag är något otroligt tacksam av att peppar peppar vara frisk och veta att detta beror på vår sons lilla tickade hjärta i min mage! Att allt ser bra ut & att vi mår bra. Det är givetvis det absolut viktigaste & något jag är sååå tacksam över så missförstå mig inte! Det finns så mycket värre saker än det här. Så jag är så tacksam att det försvinner sekunden efter han är ute, jag vet ju det.

MEN jag ljuger om jag säger att jag trivs, njuter eller tycker det är härligt för jag står faktiskt inte ut just nu. Det tär på mig psykiskt och fysiskt, jag proppar med alla mediciner jag har samt varenda litet trick jag lärt mig. Mat är ett galet jobbigt problem, det är så enormt svårt att ens vara sugen på nått. Allt jag vill äta är fräscht, surt och starkt. Gärna fisk eller vegetariskt så vi ska då stå och laga flera olika maträtter för Thyra gillar inte nått utav det. I-lands problem som är värdsliga så klart. Men just nu är jag så less att jag vill krypa ut ur mitt eget skinn. Så förlåt för gnäll men jag tycker en graviditet är så jobbig. När man är mitt upp i det och har riktiga skit dagar då är det svårt att njuta även om jag som sagt är enormt tacksam såklart!!

Ni som med är gravida nu, kan ni känna igen er eller njuter ni av graviditeten och magen?

Nu söndagsmiddag ute, vi älskar att äta ute. Bästa lyxen, slippa både disk & matlagning.

Ha en fin kväll!!

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. matilda

  Så jobbigt när man inte vet, vi väntar tvillingar bf 8 februari. Först sa dom två killar, fick panik! Herregud hur ska man komma på det? Men nu är det en av varje och då tog vi dom vi pratat om hela tiden.

 2. Nina

  Förstår dig precis! Är gravid med vårt andra barn, är bara i vecka 15 men mår bara mer och mer illa. Kommer krypandes från lunch och eskalerar på kvällen och framför allt när det är dags för tandborstning. Står inte ut ens med lukten av minttandkräm så nu kör jag med sonens tandkräm. Pepp till oss, i vår kommer belöningen!!! Förresten så har vi döpt vårt första barn till Milian och är så nöjda med det namnet. Förstår om ni vill ha ett namn på T men om inte så är detta mitt tips. Annars Todd eller Tom 💙

 3. Nina

  Förstår dig precis! Är gravid med vårt andra barn, är bara i vecka 15 men mår bara mer och mer illa. Kommer krypandes från lunch och eskalerar på kvällen och framför allt när det är dags för tandborstning. Står inte ut ens med lukten av minttandkräm så nu kör jag med sonens tandkräm 🤣. Pepp till oss, i vår kommer belöningen!!! Förresten så har vi döpt vårt första barn till Milian och är så nöjda med det namnet. Förstår om ni vill ha ett namn på T men om inte så är detta mitt tips. Annars Todd eller Tom 💙

 4. Lovisa

  Fy så hemskt det här 🙁 vi väntar barn 1 mars bor btw också i Åsa 🙂 och jag har haft ständigt illamående fram till för 1-2 veckors sedan. Började då kännas bättre och kunde äntligen njuta av mat. Nu kommer illamående mer attackvis. Och jag behöver inte längre ta lergigan comp som jag haft sedan v.6. Misstänker att du redan testat dessa. Märker att illamående nu kommer När jag inte ätit på länge eller när jag stressar. Märker att jag mår bättre när jag tar det lugnt vilket är lättare sagt än gjort! Har tyvärr inga andra bra tips. Hoppas verkligen illamåendet minskar för dig. Bara att få känna sig sugen på mat och ha några timmar utan illamående är så skönt! Kram

  1. interiorbysusan

   Åh massa grattis till er! Fick precis veta att din svärmor är Thyras färskolelärare eller hon har haft Thyra sen hon va liten. Så himla roligt ju!! Vi bor ju förövrigt super nära varandra med. Så himla roligt. Förstår precis hur du känt! Återigen massa grattis! Kramar

   1. Lovisa

    Ja men sedär, världen är bra liten ibland😉 håller tummarna för dig! Vi kanske möts med barnvagnarna till våren, i solen och utan illamående 😂❤️

 5. Lovisa

  Fy så hemskt det här 🙁 vi väntar barn 1 mars bor btw också i Åsa 🙂 och jag har haft ständigt illamående fram till för 1-2 veckors sedan. Började då kännas bättre och kunde äntligen njuta av mat. Nu kommer illamående mer attackvis. Och jag behöver inte längre ta lergigan comp som jag haft sedan v.6. Misstänker att du redan testat dessa. Märker att illamående nu kommer När jag inte ätit på länge eller när jag stressar. Märker att jag mår bättre när jag tar det lugnt vilket är lättare sagt än gjort! Har tyvärr inga andra bra tips. Hoppas verkligen illamåendet minskar för dig. Bara att få känna sig sugen på mat och ha några timmar utan illamående är så skönt!

 6. Lifestylebynaz

  Ohhh:( alltså stackars stackars dig. LIDER med dig kära du. Det är fan inte lätt alltså och svårt att hålla sig glad och motiverad med ”att det kommer vara värt det” för ja, visst kommer det att vara det but still.. man mår skit. Håller alla tummar och tår för att det ska gå över!!❤️❤️

 7. Frida

  Vet precis hur du har det, helt fruktansvärt! 🤮 Man vill som du skriver krypa ur sitt eget skinn för det är såååå jobbigt både fysiskt och psykiskt! Har aldrig mått varken så illa eller känt mig så obekväm i min egen kropp som när jag väntade tvillingarna! 😷 Det du får se fram emot, förutom den underbara bebisen så klart, är att så snart barnet är ute så upphör det, faktiskt rätt sjukt men upphörde typ samma minut för mig som twinsen var ute?! 😲 Önskar er all lycka med lillebror! Kram 💕

 8. Josefin

  Fina du, kan inte ens föreställa mig! Man vet ju hur man kan må vid en magsjuka och bara tanken på att konstant behöva må så är ju fruktansvärd!!! Har tyvärr inga tips… eller de mediciner jag känner till är mot cancerrelaterat illamående. Kanske inte bara är mot det förresten? Primperan, Emend och Omdansetron är tre olika sorter jag fått – kanske kan något av detta hjälpa? Eller så har du redan fått det och inte funkar. Stackars dig. Kram