Susan Törnqvist

Vad ska det lilla pyret heta?!

Från botten av mitt hjärta, ni är oslagbara och helt fantastiska! Tack för alla era erfarenheter, alla era historier där ni delar era känslor och likande upplevelser som mig i mitt förra inlägg. Alltså ni kan inte förstå hur otroligt mycket det faktiskt betyder för mig! Tack tack tack♥️

Ja vi har ett litet problem här hemma & eftersom ni alltid är så grymma på att ge era kloka råd, era kloka insikter så tänkte jag att ni säkert har några grymma tips.

Vi är nämligen inte alls överens om va d lillebror ska heta, jag ska vara ärlig. Jag tycker killnamn är så otroligt mycket svårare än tjejnamn. Eller så är det bara att det är det ända jag behövt välja dom senaste två gångerna. Haha:)

Tjejerna heter ju Thyra & Thelma, relativt ovanliga namn med ovanliga stavningar. Som inte så många heter idag. Vilket jag verkligen gillar. Dom är även gulliga på bebisar, barn, vuxna och som äldre. Nu är bara frågan vad lillebror ska heta. Daniel vill att lillebror ska få ett namn som med börjar på Th… jag är väl lite mer flexibel där men samtidigt så vill jag verkligen inte köra över min fina man, så i första hand så kommer vi försöka hitta ett namn på just Th till lillebror. Men det står helt stilla och jag har googlat som en dåre. Haha.

Så nu kommer min fråga till er, har ni några grymma namnförslag åt oss och jag tar tacksamt emot alla inte bara på Th:)

Så ös på med alla fina namn ni har. Jag kommer bli så otroligt tacksam🙏🏼💙

Ha en fin start på helgen darlings!

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Om ni inte kör något på Th så tycker jag att Vincent passar fint med era namn😍 Annars är ju Theodor superfint! Tom/Thom är också något jag gillar😄

 2. Angelica

  Thelma,Thyra & Theddy är ju väldigt sött ihop.
  Annars är ju lek med namnkombinationer lite av en favoritsysselsättning haha…
  Theonel, Thion, Thilo, Thed, Thias, Thom, Thino, Thiago, Thiam, Thian och Theon,

 3. Nanna

  Så mysigt med en lillebror 💙 jag har alltid sagt att om vi får en pojk att han ska heta Thure dvs uttalas som Ture ☺️

 4. D

  Thor, Thim (istället för Tim), Theo, Thomas… tips är att kolla upp alla pojknamn som börjar på ”T”och sedan ändrar ni bara på stavningen och lägger till ett ”h” efter. Hoppas ni hittar ett namn på T som faller er båda i smaken. Tyckte faktiskt Thor lät väldigt mäktigt och passande 🙂

 5. Anna

  Jag tycker att Theo är jättefint 👌🏻 Min mans kusinbarn heter Thim, vilket jag också gillar med just den stavningen. Stort grattis till er alla förresten! Kram Anna 💕

 6. Josefine

  Då tycker jag att lillebror ska heta Thiméo, så fint ihop med Thyra och Thelma ❤️ Själv älskar jag Louie, Wilton, Leonel, Lennox, Levi! Det är sjukt svårt med pojknamn! Hoppas ni kan enas. Jag fick min vilja igenom på båda mina killar då jag bestämt hävdade att det inte var mer än rätt eftersom jag födde dem 🙈🤣

 7. Elina

  Thilo kanske? Min kusin heter Tilo men ni gillar ju ovanliga stavningar så varför inte haha 🙂 Killnamn är myyyycket svårare!!

  1. Maria

   Thammy är väl ett tjejnamn om man ska vara petig🧐 men Theo, Theodor och Thor är fina! Jag förstår hur du känner Susan, vi hade också mycket svårare att komma på killnamn till lillebror.

 8. erika

  Theo? (Killnamn är dösvårt! Vi tyckte inte om något och visste heller inte om vi väntade en tjej eller kille. När han föddes och jag såg att det var en pojke var första rektionen: ”Åh, nej!”