Dela allt eller inget?! – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Dela allt eller inget?!

Hej bästa,

Tack för alla fina ord & grattis igår ni är underbara!!

Ja vi vet som sagt vad som gömmer sig där inne i magen just nu & nej jag har inte outat det ännu. Av flera anledningar som jag ska berätta såklart men innan det så fick jag en fråga på instagram, varför delar du inte allt?!

Är det verkligen så svart eller vitt?! För att jag valt att ha en blogg och ett Instagram som växt med åren måste man då verkligen dela allt?! Är det så lätt dela allt eller inget?! Vem är det som bestämmer vad som är rätt eller fel, vad man ska eller inte ska göra?

Min familj är inte med så mycket på mina kanaler. Daniel vill inte, det är i sällsynta fall han kan gå med på att jag lägger ut en bild på honom men det är inte någon önskan han har. Något jag fullt ut respekterar, även om även jag kan tycka det är tråkigt ibland så är det ju faktiskt jag som valt det här & inte han.

Thyra är inte heller överförtjust i att vara med på bilder eller på bloggen. Så även där känner jag mitt ansvar i att faktiskt lyssna på min dotter. Hon vet inte vad det innebär att synas av så många som Daniel gör men om hon inte vill så är det verkligen något jag tycker hon har rätt att känna. Mini är så liten hon förstår inte, däremot är hon aldrig stilla, knappt när hon är sjuk.

Så nej jag har inga regler med att min familj inte ska eller ska synas här inne eller på insta. Dom dyker upp lite då och då, när dom själva vill och bestämmer. Med min störta respekt och kärlek. För detta är mitt val inte deras. Därför kommer mina kanaler inte heller bygga i huvudsak på mig som mamma, fru eller på vår familj utan på mig, mitt jobb och sen mina tankar & mina känslor.

Så nej jag kommer inte dela allt, jag förstår att ni frågar såklart! Det har ni all rätt att göra & självklart även att dela era åsikter i ämnet. Det respekterar jag till fullo! Däremot så ser inte jag det så svart eller vitt. Jag tycker inte det måste vara det ena eller det andra. Jag har förstått att jag måste våga mer, våga släppa in mer och våga dela mer. Små steg i taget, jag lovar och jag förstår att det blir lättare för oss att ha en relation ju mer jag delar och är transparent.

Men jag kommer aldrig exponera Daniel eller vår relation i mina kanaler så länge han känner som han känner. Jag kan skriva mina känslor och tankar men aldrig på ett sätt som skulle göra honom obekväm. Likadant är det med tjejerna, skulle aldrig dela något i deras liv när dom känns sårbara eller skriva om hur dom känner för det är inte jag bekväm i. Där känner jag ett ansvar mot min familj.

Jag kommer nog aldrig att dela precis allt. Mer och mer och öppnare och öppnare allt eftersom såklart men vissa saker måste få vara känslor som får vara mellan mig, mina vänner och min familj.

Förstår ni känslan? Eller tycker ni jag är helt ute & cyklar? Är jag super töntig som känner ett så stort ansvar i vad mitt val i att vara “offentlig” inte ska få bekosta min familj eller deras önskan? Hur hade ni gjort? Är det svart eller vitt?!

Så nyfiken på era kloka tankar kring det här♥️

Så då en sista snabbis ang bebis i magen. Nu har vi berättat för tjejerna och dom vet. Men innan jag berättar för er har vi några fler nära vänner & familj att berätta för som inte borde få läsa det på bloggen utan faktiskt få veta från oss först. Sen ska vi fota lite roliga gender reveal bilder och Ni ska så klart med få Veta svaret på frågan lillasyster eller lillebror? ♥️

Bara i rätt ordning så ingen blir ledsen eller besviken för att jag berättade för alla innan dom fick veta. Hoppas i förstår och har tålamod några få dagar till ♥️

Ni är underbara!!

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Det är väl lite så som “har du sagt A får du säga B”. Du, och många andra bloggare kör mycket med “clickbait” på instagram. Personligen ogillar jag verkligen såna inlägg- som har en rubrik som ska väcka stort intresse men som egentligen inte innehåller någon information, Det är bara för att locka till bloggen..
  Men naturligtvis behöver varken du eller någon annna bloggare dela med dig med mer än du känner dig ok med. Men som sagt, de där clickbaiten får ni gärna sluta med 🙂

 2. Ida

  Du tänker så klokt, ansvarsfullt och respektfullt mot din familj och dina nära och kära och det är SÅ FINT! Det är din blogg, ditt liv, dina tankar och känslor och det får vi som läsare bara respektera. Jag blir så arg när jag hör om influencers som pressas på alla detaljer om sitt liv…och för vad? Så man som läsare ska ha nåt att gotta sig i? Nej vet du vad fina Susan, jag tror alla dina riktiga och vettiga följare respekterar och förstår din situation. Låt dig inte pressas bara för att någon skriver något nyfiket, du får avslöja vad du vill, när du vill och hur du vill. Ser fram emot att få följa din resa framöver. Stor kram!

 3. Ida

  Du tänker så klokt, ansvarsfullt och respektfullt mot din familj och dina nära och kära och det är SÅ FINT! Det är din blogg, ditt liv, dina tankar och känslor och det får vi som läsare bara respektera. Jag blir så arg när jag hör om influencers som pressas på alla detaljer om sitt liv…och för vad? Så man som läsare ska ha nåt att gotta sig i? Nej vet du vad fina Susan, jag tror alla dina riktiga och vettiga följare respekterar och förstår din situation. Låt dig inte pressas bara för att någon skriver något nyfiket, du får avslöja vad du vill, när du vill och hur du vill. Ser fram emot att få följa din resa framöver <3 Stor kram!

 4. Ida

  Du tänker så klokt, ansvarsfullt och respektfullt mot din familj och dina nära och kära och det är SÅ FINT! Det är din blogg, ditt liv, dina tankar och känslor och det får vi som läsare bara respektera. Jag blir så arg när jag hör om influencers som pressas på alla detaljer om sitt liv…och för vad? Så man som läsare ska ha nåt att gotta sig i? Nej vet du vad fina Susan, jag tror alla dina riktiga och vettiga följare respekterar och förstår din situation. Låt dig inte pressas bara för att någon skriver något nyfiket, du får avslöja vad du vill, när du vill och hur du vill. Ser fram emot att få följa din resa framöver ❤ Stor kram!

 5. Josefin

  Men älskade du – det här är DIN blogg, det är DIN Instagram och självklart ska du dela precis hur mycket eller hur lite du själv känner. Tycker det är fantastiskt fint av dig att resonera som du gör. Detta är ju trots allt inte allt – familjen är allt! Jag älskar allt du delar med dig av och är tacksam för alla inlägg då jag tycker du är galet fantastisk. Sån inspiratör och förebild! Låt dig inte övertalas till något du inte vill (vilket jag självklart vet att du inte gör). Heja dmig och fortsätt bestämma SJÄLV! Kramar till dig du grymma tjej!

 6. Josefin

  Men älskade du – det här är DIN blogg, det är DIN Instagram och självklart ska du dela precis hur mycket eller hur lite du själv känner. Tycker det är fantastiskt fint av dig att resonera som du gör. Detta är ju trots allt inte allt – familjen är allt! Jag älskar allt du delar med dig av och är tacksam för alla inlägg då jag tycker du är galet fantastisk. Sån inspiratör och förebild! Låt dig inte övertalas till något du inte vill (vilket jag självklart vet att du inte gör). Heja dig och fortsätt bestämma SJÄLV! Kramar till dig du grymma tjej!