Susan Törnqvist

Golvvärme – Ett av våra bästa val

I annonssamarbete med Bygghemma.se

Hej fina,

Många frågar mig ofta om våra golv och om dom hårda materialen känns kalla & hårda?! Nej, för vi har golvvärme i nästan alla våra golv hemma. I alla badrummen och i våra betonggolven och på så sätt känns golven, mjuka och framförallt varma. Känslan blir helt underbar, att få värme i fötterna kyliga dagar och att kunna värma upp vårt hus genom golvvärme och på så sätt slippa dom mindre snygga elementen passar verkligen oss helt perfekt!

Golvvärme är något jag varmt kan rekommendera er alla och är ni på jakt efter golvvärme så vill jag varmt rekommendera er Bygghemma.

Bygghemma har ett brett utbud av golvvärme till bra priser som passar alla.

Jag tycker golvvärme är så galet grymt. Har ni golvvärme hemma hos er?

Det som gör att jag är extra förtjust i golvvärme är just att det är så enkelt att ställa in valfri temperatur på golvet i ett kick för att få just den värmen man önskar. Det är även helt underbart att gå på dessa varma golv kalla kyliga dagar när man känner sig små frusen. Värmen stiger genom hela kroppen på samma sätt som den värmer hela hemmet.

Jag är så galet nöjd över vårt beslut att sätta in golvvärme i fler rum än bara badrummen hemma. Som sagt både för mig som alltid tänker på det estniska uttrycket i hemmet. Tack vare att vi har golvvärme i nästan alla rum så behöver vi inte heller ta hänsyn till dessa mindre snygga element vid möblering vilket gör det enklare för oss att utnyttja rummen till max. För mig som inredare är jag extra förtjust i just detta som ni säkert kan förstå.

Golvvärme är både praktiskt, härligt och snyggt. Något som verkligen inte sätter några begränsningar i hemmet och gör det enkelt för oss att både styra värme, möblering och funktion. Hur galet bra?!

Är ni nu sugna på att veta mer om golvvärme så glöm inte att kolla in hela Bygghemmas fantastiska sortiment.

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.