Min tolkning på höstens hetaste trender – Susan Törnqvist

Susan Törnqvist

Min tolkning på höstens hetaste trender

I samarbete med Bybinett.

 

Hej darlings,

I samarbete med härliga inredningsbutiken ByBinett så deltar jag just nu i en tävling där årets främsta inspiratör inom höstinredning ska utses. Hur roligt?! Hejar ni på mig?!

Därför tänkte jag visa er hur jag tolkar höstens trender & hur jag tolkat dom samt inrett med dom hemma hos mig. Vad tror ni om det?!

Det är inte bara en slump eller gravid sak som fått mig att inreda i mer varma, naturliga toner hemma i höst. Denna hösten är nämligen det mesta tillåtet! Färgsprakande smällkaramell av mönster & färger eller sobra naturliga toner. Båda trenderna andas personlighet och lyx.

Jag gillar som vanligt att mixa båda trenderna för att skapa något personligt. Jag har däremot valt att hålla mig till mer sobra, dova toner och där mixa in mönster men i samma färgskala. Tycker mönstret tillför en annan dimension till dom dova tonerna. Det blir djupare, mer intressant och ännu mer personligt att våga mixa in mönster i den annars väldigt rena skandinaviska färgskalan.

Djurmönster har väl heller knappast varit trendigare än dom här säsongerna & mixen mellan varm beige & grått har verkligen slagit stort. Att mixa alla dessa tre är en kombination jag verkligen gillar. Här får man även möjlighet att mixa in spännande blommor, både torkade och levande, gräs & dova färger för att förhöja känslan av höstmys, värme, natur & höstmys ytterligare. Samt även ett enkelt sätt att få in just den trendiga färgen på ett enkelt sätt.

Vad tycker ni om min tolkning av hösttrenderna? Har jag lyckats?

Jag älskar att enkelt kunna förändra känslan i ett rum genom att byta textiler. I detta fallet kuddar & kuddfodral som alla kommer från Bybinett och visst blir förändringen så stor med så enkla medel. Kan verkligen rekommendera att byta textiler per säsong för att snabbt och smidigt skapa en härlig nyhetskänsla och enkelt fånga upp trender utan att det kostar skjortan.

Hösten hetaste inredningsdetaljer och snyggaste textiler hittar ni hos Bybinett så missa nu inte chansen att med koden interiorbysusan15 även handla era höstfavoriter till hela 15% rabatt🙌🏼 exklusivt för er mina fantastiska vänner!

Mina kuddfodral i soffan kommer från Bybinett & är från märkena Chhatwall & Jonson samt House of Hackney. Som ni nu som sagt kan shoppa till 15% rabatt med koden interiorbysusan15.

Kram på er💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.