Susan Törnqvist

Omväxling förnöjer

Hej Finaste,

Hoppas ni njuter av en super härlig helg! Denna veckan har varit helt galen, illamåendet fortsätter att bråka så energin är noll. Samtidigt som jag höstpiffat hemma inför något helt galet roligt som jag ska göra. Ni ska få veta så snart jag får säga mer:)

Som ni vet har jag varit sugen på lite mer dovt och dämpat men utan att det för det blir tråkigt. Men mer naturtomter och mer lugnt än all färg jag haft tidigare. Jag har alltid mina perioder och just nu är det det här ljusa, naturliga med toner av grått, beige, ljust ihop med coola accenter som ni istället får ta sin rätta plats och verkligen synas. Inte bara vara en i mängden och få skrika om sin Uppmärksamhet. Förstår ni vad jag menar? Jag har så mycket som tar i mitt hem, inredningsdetaljer, möbler, tavlor, lampor, textiler och våra materialval. Ibland kan det faktisk bli för mkt av det goda.

Så jag valde att göra nått jag tänkt på ett tag. Nämligen att byta ut mattan vi hade i loungen innan den svart vita drömmen i ull från Adamsbro. Inte för att jag inte gillar den utan för att jag ville få fram den där känslan jag saknar hemma.

Välkommen hem till min nys mjuka dröm! Key i tencel från Classic Collection! Jag älskar Classics mattor, räknade att jag har 4st hemma redan. Tencel är ett riktigt favorit material, mjukt, fullt av lyster & bäst av allt, tillskillnad från viskos & ull så ger denna inget ludd, inga noppror och fäller inte.

Denna dröm hittar ni hos Classic Collection HÄR. Jag har stl 250x350cm på min, för ni vet vad jag brukar säga när det gäller mattor. Go big or go Home:)

Visst blev det fint?! Jag är så nöjd med känslan det blev, hur cool de blåa fåtöljerna blev och hur känslan blev i rummet:)

Även en Key tencel i silver fick flytta in i min WIC. Färgen är så fin & den kommer med från Classic Collection & finns HÄR.

För er som är sugna på min Cross ullmatta från Adamsbro så letar den nu då ett nytt hem:) den är verkligen såå fin och verkligen en fantastisk inredningsdetalj. Mejla på susan.fo@hotmail.com om ni är suga på denna dröm.

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Så himla fint det blev. Älskar också grått och beige ihop👌🏼👌🏼. Måste fråga dig då jag är lite sugen på en matta från Classic Collection. Funderar också på en key fast i materialet Per, vet du hur det är? Det materialet du har verkar super.
    Kram Sandra