Susan Törnqvist

Skönhets favoriter till budget pris

Inlägget innehåller adlinks.

Hej darlings,

Jag vet att ni är så många som är så nyfikna på min hudvårdsrutin. Den kommer jag lovar, är inne på att kanske göra den i rörligt format då det är många många steg och blir så långt att läsa. Haha. Däremot så träffade jag min fina vän Johanna igår som när vi åt lunch visade upp en hudvårdsprodukter hon köpt. Jag blev så impad av ingredienserna att jag sa vi måste gå tillbaka jag vill med ha:) haha hudvårdsnörden i mig går igång.

Väl på plats på H&M slogs jag av det galet billiga priset på dessa godingar med helt sjukt imponerande ingredienser. Så dessa fyra små godbitar fick följa med hem och jag blev så imponerad när jag testade dom! Wow! Många av er såg masken & resultatet på storys igår och varit så nyfika!

Märket heter The Ordinary & jag köpte det på H&M men klickade hem några fler godbitar på Lyko idag. Finns på flera andra ställen med. Priset ligger från ca 60-200:- för den dyraste men det mesta ligger under 100 lappen. Såå galet grymt!!!

Så vilka produkter köpte nu jag?

Masken som ni frågade om är en exdoliering i serum konsistens som ska ligga max 10 min. MEN börja sakta för att se hur tålig er hy är. Den heter THE ORDINARY AHA 30% + BHA 2% PEELING SOLUTION.

Helt magisk!! Ni måste testa denna dröm gör ynka 89;-!!

Sen började jag med serumet THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINC 1% ett perfekt serum för att förminska porer och ojämnheter, strama upp och ge lyster. Man ser enorm skillnad redan nu vill jag lova!! Att denna godbit kostar 69:- är ogreppbart!!

Därefter använde jag serumet THE ORDINARY HYALURONIC ACID 2% + B5 för att boosta med extra mycket fukt. Älskar en återfuktad hy. Det är det som ger lyster och en jämn hy utan torra fnasiga partier.

Sista serumet jag använde va deras THE ORDINARY GRANACTIVE RETINOID 2% EMULSION. En ny typ av a-vitamin som är mer effektiv än retinol. Super bra mot orenheter och fina linjer.

Klickade hem en av deras krämer med som jag ska testa. Men som sagt jag kan verkligen rekomendera dessa godbitar!! Ni kommer inte bli besvikna speciellt om hyn känns glåmig, torr och grå såhär i höstrusket.

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Umran

    Undrar ifall du använder alla Serum samtidigt?? Det var så jag förstod det när jag läste 😊😘

  2. Emelie Petersson

    Jag ska prova blodmasken nu tänkte jag!😬 men hur optimerar jag den? Vad är bäst att göra före och efter masken? Tänker på andra slags masker eller nåt annat fint!😬😬 Använder du retinol samma kväll som blodmasken? 🙏🙏🙏 Lycka till med magen👶👶👶