Susan Törnqvist

Badrums drömmar

ÄNTLIGEN!!

Ja äntligen både fredag & vet ni badrummet är äntligen KLART!! Sing halleluja🙌🏼 Nu står tvättstugan på schemat och sen har jag önskat mig det andra badrummet i julklapp av Daniel, sen en del utefix & vi är klara!! Inte helt i mål men invändigt där vi faktiskt lever och bor är vi nästan helt klara för tvättstugan är ju ändå i källaren. Hade det inte varit för bebis i magen så hade jag korkat upp flaskan med bubbel för att fira🙌🏼

Vet att ni är många som varit såå nyfika på detta badrum. Speciellt på det svarta handfatet och vi är så nöjda! Vi ska faktiskt byta toaletten till en svart men den har inte hunnit komma ännu.

Så håll i hatten för här kommer en bildbomb🙌🏼

Vet att det alltid kommer frågor kring inköpsställen osv så givetvis ska ni få veta även det:)

– Plattorna på vägg och golv är faktiskt en hel matt klinkerplatta i stl 60×60 som är köpt på Centro kakel & klinker.

– All inredning som handfat, blandare, komod, handdukstork, hylla i duschen & duschväggar kommer från INR.

– Duschblandaren kommer från Tapwell.

– Lamporna är säkrade för våtrum & kommer från IFÖ.

– Spegeln är ett budgetkap för 199:- på Rusta.

Visst är han helt fantastiskt duktig min fina man!! Att han stått ut med alla ändringar jag tvingat på honom i det här badrummet och han stått ut. Men så byggde han det här tillslut. Världens bästa man!!

För er som undrar, ja Daniel jobbar som plattsättare & har ett eget företag. För er som bor runt Göteborg & Kungsbacka/Varberg & är intresserade av microcemet eller allt annat så heter hans bolag Kungsbacka Klinker & Kakel AB.

Vad tycker ni? Blev det bra?!

Jag älskar verkligen dom svarta matta detaljerna mot den ljusa marmorplattan. Det knyter verkligen ihop den röda tråden i hela huset!

Ha en jättefin kväll!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Men alltså Susan!!! Tack för all inspo du ger! Måste snabbt förbi rusta:)!! Vad heter klinkers som ni har köpt på centro?
  Kramar i massor

 2. Hanna brandell

  Hej!
  Vi håller på och bygger hus och är nu inne på badrummen. Har oxå svarta detaljer Som röd tråd i huset då huset är ett svart barnhouse. Undrar nu då vart takduschen är ifrån och även duschväggarna? Tack för härlig blogg och inspo 😀 bygger i Stråvalla förresten 😉, könner igen dig men kanske bara mött dig i krokarna 🙈

 3. Veronika

  Supernice!! Duktig man du har. Och god smak. Då vet man vem man ska anlita när det blir dags alltså 👍🏼 Bor i Åsa så det passar bra.

 4. Hanna bergmark

  Men vilken fullträff!! Så himla fint. Blir så sjukt inspirerad att riva ut mitt, vilken lycka att ha en plattsättare till man 😍 Älskar de svara detaljerna! 🙏🏻 Bra jobbat ❤️