Är detta sista gången?! – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Är detta sista gången?!

Hej bästa,

Hoppas ni har en fin vecka! Något jag fått en del frågor & funderingar om är ifall detta är sista gången för oss. Alltså sista bebisen. Haha, ja bra fråga. Jag sa att Thelma va sista gången när jag va gravid med henne, haha. Så blev det ju inte. Jag & Daniel är inte helt ense i detta riktigt. När jag sa när jag va gravid med Thelma att det blir inga mer barn nu, då sa han men du lovade ju tre. Haha han är söt min fina man. Han är nog den som är mer sugen på ena stor familj än mig.

Eller så här jag älskar bebismyset & faktiskt även förlossningen, den ger mig en kick som jag inte riktigt kan beskriva. Däremot så är jag inte en person som är speciellt sugen på graviditeten. Illamående, migrän, gravidklåda, karpaltunnel, foglossningar osv osv, inte tala om alla hormoner. Det är dom tuffaste månaderna i mitt liv. Jag är inte en person som någonsin saknat magen eller tiden som gravid, för mig ett jobbigt nödvändigt ont inte mer än så. Jag brukar stå ut till v30 sen vill jag inget annat än att det ska vara över. Då bryts jag ner mer och mer, med båda barnen har jag av rena humma själ fått tider för igångsättning. Thyras vatten gick samma morgon som den tiden & Thelmas fungerade inte riktigt men innan vi hann testa nått nytt så kom hon självmant.

Så nej mitt uppe i en graviditet så svär jag varje gång, det blir inga fler här!!

När Daniel i bilen frågar häromdagen, men älskling om det blir en till tjej är det uteslutet med en till då?! Jag helt grön i ansiktet av illamåendet, kände du kan inte komma på ett bättre tillfälle att fråga detta. Haha. Fråga efter förlossningen när man vefinner sig i obeskrivligt lykorus. Där och då vill jag säkert ha 10 små barn. Haha. Nej det kommer aldrig hända så många kommer det aldrig bli i den här kroppen kan jag lova.

Just nu känner jag mig helt helt klar, detta är sista graviditeten, men vi är fortfarande unga så vem vet det kanske ändras & blir en liten sladdis men inga fler barn i åldrar 0-5, det räcker med tre små vildingar då. Haha. Men som sagt man ska aldrig säga aldrig men vi har sagt tre och just nu känns det precis lagom. Vi eller mest jag gillar att hitta på mycket och åka iväg, tre barn kan jag ändå rodda själv, fler känns svårare. Däremot när Thyra är 10-12 kanske. Haha

Hur känner ni?! Är ni helt klara? Har ni som mig att er partner är sugna på fler än er? Hade varit så roligt att få höra♥️

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Charlotta Ohlander

  Jag har två barn och är heeelt klar. Älskade inte heller att vara gravid (kände mig mest otymplig, inte vacker). Enda plusset var tjockt hår 😆 och att man till slut (efter 16 respektive 18 dagar över tiden) fick sina efterlängtade skatter. Livets absolut bästa gåva 🙏🏻
  Nu vill jag visa mina små världen och följa deras uppväxt på deras villkor, de är nu 2 och 4 år. Intensiva år har det varit och är, och kanske hade inte en trea gjort ”varken till eller från” vad gäller intensiteten, men jag är lycklig och nöjd med mina två 💙❤️ Friska barn.
  Fortsatt lycka till med din bulle i ugnen. Halvbakad är inte dåligt! Heja, heja! Dock avis på att du skall få packa en förlossningsväska och åka till förlossningen, något väldigt magiskt över det…
  Kram

 2. Rebecca

  Min man känner sig nog mer klar än mig.. Väldigt tvåsidigt.. Vår minste (har 2) är 4-år nu.. På ett sätt skönt att slippa blöjor men en sorg att inte ha en bebis igen…tiden får utvisa hur det blir här 😉

 3. Lisa

  Kände att två barn fick räcka verkligen! Mest pga förlossningsrädslor. Men så kommer det ju två på en gång och det passar alldeles utmärkt också 😀 Men sen får det nog räcka haha. Känner verkligen nu i andra graviditeten att jag vill ha summan av kardemumman så att säga. Graviditet var spännande första gången. Nu känns det för det mesta jobbigt… Tror även att maken min kan tänka sig att nöja sig med tre 🙂

 4. Katja

  Jag och min pojkvän är helt överens om att barn nr:2 fick bli det sista. Nu ska vi bara boka tid för sterilisering. 👌 Vi kom fram till att vi ville ge dessa två vårat allt, när den ena av oss ägnar tid åt den stora så kan den andra ägna tid åt den lilla. Men det finns såklart dom som kan det med flera barn, men inte vi. 😊