Så mycket falskhet – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Så mycket falskhet

Ja så mycket falskhet bor det här. Eller iaf på sociala medier. Tänk på det, det är sällan så perfekt som det verkar…

Hej darlings,

Nu ryter jag ifrån! Inte alls på er såklart men…..

Jag är så trött på fasader och lögner, trött på dom som inte tar ansvar & trött på respektlöshet & passera gränser långt över för vad som faktiskt är vad jag anser är okej.

Det är det värsta jag vet!

Respektlöst & gränsöverskridande, nej vissa saker anser jag man håller privat! Allt behöver inte alltid skrivas på bloggar eller sociala medier, man älskar sällan alla, man är sällan bästa vän eller kommer överens med alla. Det är ju naturligt, det är så det är för man är olika & klickar inte med alla. Man har dispyter och är oense hur man ser på saker och situationer, så är det för alla. Man tolkar alltid situationer & ord på olika vis. Rätt eller fel ligger ju bara i känslor & i betraktaren egentligen.

MEN man visar ALLTID respekt! Speciellt om man vill ha respekt tillbaka. Man tar sitt ansvar i vad man publicerar & varför. Ingen är perfekt inte jag eller nån annan, vi har alla fel & brister & tar fel beslut och säger fel saker men jag anser verkligen att det finns gränser över vad som är okej och inte!!! Punkt!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.