Susan Törnqvist

Era fördomar / tankar om mig

Hej bästa,

Alltså hjälp så roligt att få Läsa era tankar & fördomar kring hur jag är som person. Detta måste nog vara bland det roligaste jag gjort här ska jag erkänna. Många satte nog huvudet på spiken men dom allra flesta beskrev min raka motsatts. Så roligt att man genom bild och text kan uppfatta mig så olik mig själv ändå.

Från min fina vän Matilda fick jag även in tipset om att de kanske hade varit kul att se hur Daniel, min mamma & en riktigt nära vän skulle beskriva mig med. Sen frågade jag även Thyra som blir 5 i januari med bara för att det va lite roligt. För att se skillnaden i olika relationer. Är ni redo? Haha:)

Måste bara börja med att säga tack för alla fina ord! Det är inte någon som har skrivit nått elakt eller dumt. Jag blir helt överväldigad av alla dessa svar från er och ingen som säger nått negativt. Ni är otroliga!! Tack mina fina vänner♥️

Så många svar och tankar jag fått av er vilket är så roligt!! Men tyvärr blir det nog lite långt att skriva ner precis alla här då har ni att göra en hel dag:) men jag tänker att jag sammanfattar det lite här så kontentan blir iaf den samma,

1. Du är lugn, blyg, stel, är den som är tyst & iakttagande i ett rum med många människor. Introvert och inte helt trygg i dig själv.

Det är så många som beskrivit mig just såhär som delar i min person så inte bara dessa ord men vi tar detta först. Jag är allt annat än lugn, haha eller det bror på hur man ser det, men jag skulle nog vara förvånad om någon i min närhet ser mig som lugn utan snarare det att säger till mig att bli bättre på att just Ta det lugnt. Haha.

Jag är inte speciellt blyg, tyst eller introvert av mig, däremot kan jag i ett rum med helt nya personer vara iakttagande och läsa av stämningar & personer dom första minuterna innan jag känner mig bekväm & tar plats. Men är nog snare framåt och över social. En extrovert person helt klart.

Idag skulle jag nog säga att jag är trygg och självsäker. Jag är trygg i hur jag är som person, vän, mamma, fru, syster & dotter. Ganska bra koll på vad som är mina styrkor & svagheter och känner mig trygg & lugn i mig själv. Sen utvecklas man alltid och upptäcker nya sidor hos sig själv med tiden och allt livet bjuder på i gott & ont såklart. Jag kan nog uppfattas som osäker då jag öppet delat att jag inte känner mig helt trygg i att dela allt här på bloggen & insta. Att jag inte är den som varit speciellt bekväm på bild eller video.

Anledningen till det är för att jag någonstans ser mitt ansvar till mina barn, min familj, min man, mina vänner och dom jag jobbar med. Vissa saker är bäst att hålla för sig själv. Sen känns det även extremt ovant att så många av er som följer mig skulle veta så otroligt mycket om mig och mina tankar/känslor utan att jag vet något tillbaka. Det är ovant att bli igenkänd på stan och då också veta hur mkt ni vet om mig, det är nog det som gjort mig mer restriktiv men jag blir bättre och bättre på det och förstår att jag måste våga släppa in mer på djupet men jag gör det med extrem respekt för er och mina nära & kära och era känslor. Kanske därför jag kan uppfattas som lite osäker.

2. Hemmakär som älskar inredning och ditt hem. Sätter familjen först och är en fin mamma till dina barn.

Ja jag älskar vårt hem som vi ändå byggt och renoverat från kaos till det vi har idag. Inredning är både ett extremt intresse och mitt jobb så ja jag älskar inredning men jag är inte hemmakär på ett sätt som gör att jag älskar att vara hemma. Gud jag är knappt hemma. Älskar att alltid hitta på något, har vi varit hemma för många dar kan jag få total panik. Haha.

Ja alltid familjen först i allt alltid. Dom är det viktigaste jag har och mina vänner är ju faktiskt den familj som vi själva valt. Alla precis lika viktiga och extremt högt prioriterade i mitt/vårt liv.

Åh en fin mamma, så många av er som sagt detta och ni anar inte vilken kärlek jag känner när ni säger det och enorm tacksamhet. Jag är extremt kärleksfull och kan nog verkligen skämma bort mina barn med det ena & det andra. Dom är verkligen livets viktigaste. Däremot så är jag nog rätt hård i vissa avseenden, kan tjata om att man alltid ska tacka, gnäll och skrik för att man inte får som man vill som barn gärna gör tycker jag är sjukt jobbigt och kan verkligen säga till om. Dom får minsann alltid hjälpa till att städa efter sig. Men jag överöser dom med kärlek & säger nog 1 miljon ggr per dag hur mkt jag älskar dom.

3. Envis, kreativ, glad, blir lätt uttråkad & blir du väl arg blir du super arg.

Haha oj så extremt bra detta beskriver mig. Jag blir så otroligt lätt rastlös. Daniel kan ibland bara önska kan vi inte bara ha en helg där vi inte gör något?! Det kanske säger allt?! Haha.

Men alla dessa ord är verkligen ord som väldigt bra beskriver mig. Blir jag arg alltså arg på riktigt då kan det kastas tallrikar inte fysiskt utan mer bildligt talat:) haha.

Är nog för det mesta glad och positiv även om även jag har mina dagar men livet blir så mycket härligare om man väljer att se det med glädje.

Ja envis, sjukt envis. En extrem styrka och en av mina stora svagheter i livet. Barnen har nog ärvt detta från mig, till gott & ont. Men det är nog envisheten som gör mig till den jag är på som sagt gott & ont.

4. Fundersam, viljestark, vänlig, öppensinnad & tålmodig.

Men allt detta skulle nog delvis kunna stämma. Jag är ganska så impulsiv som person rent spontant men jag är fundersam när det kommer till mitt jobb. Vad jag vill säga, på vilket sätt och med stor försiktighet & respekt för allas känslor. Jag är absolut både viljestark, öppensinnad & vänlig eller snäll. Tycker man alltid ska vara snäll & öppensinnad mot alla, då kommer man längst i livet tror jag. När det kommer till just det här med tålmodig, ja jag kan nog ha ganska mycket av båda, tålmodig och extremt otålig. Det beror på vad det gäller haha. Har jag bestämt mig för att göra nått då väntar jag inte, att vänta på hantverkare är det värsta jag vet, Daniel säger att jag är den värsta kunden man kan ha. Haha. Jag gör det direkt och jag gör det själv men när jag väl börjat då har jag ett tålamod som få. Haha… alltid två sidor av ett mynt:)

5. Vill jobba med mode, stolt över det du bygg upp & skapat, har ett stort hjärta är inte helt nöjd.

Jag har faktiskt jobbat med mode i över 10 år men inte visat så mycket av det här och på insta förens nu. Det blir svårt tillslut, att bara visa samma vinklar och vrår på huset tillslut. Jag vill till 99% bara ha egna bilder och eget innehåll på mina kanaler så det har blivit naturligt att visa mer av mig, familjen och vardag med mat, skönhet osv med åren som gått:)

Ja, det stämmer jag är stolt över det jag skapat mig. Speciellt eftersom jag inte är så gammal heller men jag är inte heller nöjd. Eller jo nöjd med valet av man, med våra fina barn, extremt nöjd och stolt över vår fina familj, det är vi nog båda två. Där emot är jag inte helt nöjd yrkesmässigt, jag är stolt över mig skälv det är jag men jag är inte nöjd. Jag har massa mål, visioner och drömmar kvar att uppnå och det är det som driver mig framåt. Jag vill alltid framåt, Utmana mig själv och lära mig mer.

Ett stort hjärta vilken fin komplimang. Ja jag skulle vilja säga att det stämmer. Jag har plats för många här inne både er, familj och vänner och mår väldigt bra av att hjälpa folk och få andra att må bra. Sen har jag sån enorm tur att jag har så många fina personer runt mig som alltid ger så extremt mycket tillbaka med allt vilket ger så fina relationer.

Såhär beskriver en av mina bästa vänner mig, Daniel, min mamma & även Thyra mig:

Matilda: Spontan & kärleksfull perfektionist, som tar sig an allt och alla, med stor generositet. Rastlös, där allt ska hända NUUU, gärna redan igår men det avspeglar din alltid höga ambitionsnivå där du kastar dig ut, driven & orädd (förutom på ett flyg upp i luften)

Daniel: omtänksam, givmild, rastlös, spontan, kreativ, sexig & usel på att passa tider.

Mamma: Omtänksam, kärleksfullt, målmedveten, stark, social, ut generös, energisk.

Thyra: gullig, omtänksam(tror mest hon sa det för Daniel sa samma, haha) gillar att kramas, mamma, snäll, busig, tokig & bra på att baka.

Så röd och glad man blir! Åh så mycket kärlek!!

Jag själv skulle nog beskriva mig som en person som är: Social, rastlös, omtänksam, tidsoptimist, känslomänniska, målmedveten, envis, generös som vill att alla ska må bra. Sen har jag svårt att säga nej & gillar inte att ta onödiga konflikter.

Jag är långt ifrån perfekt och har massor av mindre charmiga och härliga sidor precis som alla av oss.

Måste iaf säga att jag tyckte det va så roligt att få läsa alla era tankar kring hur jag är och så otroligt olika man kan uppfattas beroende på vem som läser samma text och ser samma bilder.

Tack för att ni tog er tid och tack för att ni är ni♥️

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Alltså guuuud vad kul det var att läsa!!😂😂 Snacka vad fel man kan ha alltså 🙈😂 Men kul att läsa att saker stämde också juuuu😍😍
    Nu blev du liksom en helt annat person, konstigt hahahaha😂😂😂😂