Susan Törnqvist

Glasdörrarna & glasväggen – mina bästa tips

Hej darlings,

Får galet många frågor om våra glasdörrar & vår glasvägg så fort dom syns i flödet. Hur har vi gjort, vart är dom köpta osv?! Har tidigare skrivit lite om detta & mina bästa tips på hur man kan inreda med dessa HÄR så missa inte det:)

Där får ni nämligen mina bästa tips på allt hur man ska tänka när man väljer att inreda med glasväggar och vilka oändliga möjligheter denna snygga vägg ger.

Glasdörrar industri

Dessa glasdörrar är nu dörren mellan vårt gamla sovrum som idag är ett litet mysigt vardagsrum för barnen när dom blir större in till vårt nya sovrum.

Vi ville gärna ha en dörr in till sovrummet så det kan få vara lite avskilt speciellt när vi har gäster som bor på andra sidan hallen. Men vår övervåning har snedtak så det finns bara två takfönster och ett större vanligt fönster så för oss är detta den perfekta lösningen på dörrar. Med en tunn gardin på ena sidan får man samma funktion som vanliga dörrar men eftersom dom består av stål & glas så släpper dom in ljus och känns luftiga. Att dom sen passar väldigt bra in i vår inredningsstil och den röda tråden.

Både glasväggen & våra glasdörrar är specialtillverkade efter våra mått och våra behov av en smed som Bor inte så långt från oss. Dom är tillverkade i stål och har sedan ett säkert säkerhetsglas i såklart eftersom vi har små barn.

Jag älskar både känslan, intrycket och stilen i dessa glasväggar. Att man får en känsla av både avskildhets & öppenhet i rummet. En perfekt rumsavdelare och med textiler som i vårt sovrum får man även en mjuk känsla i det hårda. Kontraster jag älskar!

Jag är super nöjd med våra och dom har ihop med våra övriga material val fått vara dom som satt stilen i vårt hem.

Kram på er babes💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Du har nog det finaste hem jag någonsin sett tror jag. Förundras över allt. Granskar varje bild pixel för pixel för att inte missa något. Så oerhört fint – känner själv att mina ord går på repeat och tjatar men wow. ♥️