Susan Törnqvist

Fördomar & tankar

Hej finaste,

Lyssnade på podden Billgren Wood idag, förövrigt en podd jag varmt rekommenderar! Två Kloka kvinnor 30+, små barns mammor, inrednings tokiga & med två fantastiska karriärer som analyserar trender och livet om och kring sociala medier på ett nyanserat & klokt sätt. Nej jag har inte samma åsikter om allt & men älskar att få höra deras tankar, känslor & analyser som delas på ett ärligt och moget sätt utan att var dömande. Så ett hett litet podd tips från mig!

Men på tal om nått annat, i dagens avsnitt berättade Elsa att hon bett om att få höra sina läsare och följares fördomar om henne. Hur roligt?! Jag blev så galet inspirerad att jag kände att detta vill jag verkligen göra en copy cat på. Ett roligt sätt att få veta vad ni tror om mig bara genom att följa mig här & på instagram. Vet att många varit med sen start med så det hade varit så roligt att få veta…

Vad har ni för fördomar / tankar kring mig/ mitt liv & hur jag är som person? Rädslor, tankar, åsikter osv…

Ordet är fritt! Jag kommer sen samla ihop allt och besvara dom här på bloggen. Ett roligt sätt för oss att kanske komma varandra närmare & lära känna varandra lite mer bakom ytan? Jag hade iaf blivit så glad och tyckt detta va så roligt att få göra, håller ni med?! Lämna isf en kommentar här eller ett dm på insta kring vad ni har för fördomar om mig♥️🙏🏼

För visst är det ändå spännande ändå hur mycket vi kan tycka oss veta om en person vi aldrig träffat. Både positiva & negativa saker bara genom att läsa en text, se bilder och små korta klipp av en persons liv. Dömmer vi på yta, eller genom att analysera text. Har vi rätt eller fel?! Hur mycket påverkar ett första intryck oss när vi träffar nya människor?!

Vissa personer har man lärt ”känna” bakom skärmen på social medier och så kanske man ses. Antingen så blir man så glad & positivt överraskad att denna person är ännu underbarare än man trott, så det va för mig när jag träffade fina Nadja & Victoria i helgen! När man bara klickar liksom. Eller så blir det helt tvärtom, det skär sig totalt fast man inte trodde det. Ja hur mkt av det vi målar upp och föreställer oss stämmer egentligen?!

Ska bli så spännande att se♥️

Kram på er darlings 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lovisa

  Gud vad kuuuul och spännande sen att se dina svar!!😍😍
  Vill börja med att säga att du är sååå bra! Och älskar ditt hem och din stil!

  Jag upplever att du är en person som älskar att vara hemma i ditt hem, tillsammans med familj. Du gör gärna sociala saker men trivs som ändå mest hemma, ibland längtar du bara efter att få bara vara hemma och pyssla om hemmet eller dig själv. Jag tror du är på väg att ”hitta dig själv”. Du är inte helt där än men du jobbar på att skapa Dig som person. Du har starka åsikter/tankar och du vill gärna prata om det/skriva om det. Jag tror du sitter på mycket tankar som du vill skriva om, men backar lite för du är osäker på på responsen, eller om det passar in på dina sociala medier.
  Jag tror du är en person med ett stort hjärta, som vill hjälpa många på olika sätt. Jag tror inte att du syns och hörs så mycket, alltså när det är mycket folk i ett rum är du mer den som sitter och tittar och lyssnar på andra. Iaktar mer än vara den som vill ha all attention.
  Jag tror du är väldigt stolt över dig själv, med det du åstadkommit. Både familj och karriär, men du letar ändå efter nya vägar. Du är inte helt nöjd. Du har nyligen börjat posta mode tips/outfit tips. Tror att du gärna vill jobba mode också.
  Det känns som du är väldigt rar och snäll. Och jag tror att du har dialekt men ingen aning vad för dialekt😂