Susan Törnqvist

Före & efter

Hej bästa,

Jag lovar!! Inlägget där precis allt ni frågat om det hör med microcemeten och köket kommer! Skulle kommit redan idag men illamåendet ihop en ihållande envis migrän gör att det tar lite tid. Massor av frågor att besvara så inlägget tar lite tid att skriva bara speciellt när huvudet spränger🙈

Men jag måste passa på att visa er lite före och efter bilder på köket. Speciellt eftersom många av er faktiskt knappt sett köket här eller på instagram möjligtvis kanske om man hängt med från början:) haha.

Så här kommer en nyhets känsla både av att få se köket idag och hur det såg ut precis innan jag fick ett panik ryck och tog fram målar pensel och målade om och tvingade Daniel att täcka det dyra Marrakech kaklet med Microcement.

Nej det va inget fel på köket innan men det passade verkligen inte in i resterande känslan vi har i huset. En udda detalj kan jag tycka är superläcker men det får inte blir riktigt såhär udda. Så det va verkligen dags för en snabb lösning innan det som snart ska hända.

Så här kommer en mega bildbomb på före och efter.

Vad tycker ni?!

Visst passar det in mycket bättre nu?! Svårt att ens förstå att det är samma kök. Tänk vad lite färg kan göra för känslan ändå. Så nöjd är jag iaf och stolt för att jag faktiskt målade det hör köket helt själv och faktiskt vågade måla det själv trotts lite protester. Haha!

Våga helt enkelt!

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Alltså så snyggt det blev! Håller med dig att köket är ett med övriga huset nu.
  Jag har några frågor om microcementet. Var köper man sådant? Behöver det behandlas efteråt på något sätt? Jag tänker med tanke på att det skvätter nåde vatten och eventuellt olja mm från spis när man lagar mat, så att det inte blir fläckigt och är lätt att torka av. Har funderat på att göra så hemma, vi har ett svart kök med bänkskiva i carraramarmor, och på väggen är det ljus mosaik, vilket jag inte alla tycker passar in vare sig i köket eller med övrig inredning.
  Tack för hjälpen och tack för fina tips och inspiration! Kika gärna in hos mig @annavintermist jag bor i ett gammalt stall som nu är townhouse på Kungsholmen i Stockholm 🙂
  Kram Anna

 2. Madelen

  Så snyggt! Kan du skriva lite hur du gjort? Tex insidan på skåpen lät du dessa vara omålade eller målade du dem med? Har varit så inne på att måla om vårat, och man kan ju även skicka in luckorna på lackering. Vad tycker du? Och vilken färgkod har du?

 3. Micca

  Målade du detta på plats?! Grymt! Tänker mej att om man ger sej på att måla om köksluckor behövs avancerad lackning för att det ska hålla i den miljön(man stöter i luckor, nöter osv..) Spännande att höra hur du gick tillväga.

  1. interiorbysusan

   Ja jag har målat allt på plats, helt själv. Här på bloggen står allt du vill veta kring hur jag gjorde 🙂

   Kramar

 4. Inga

  Sååå fint Susan!! Passar så mycket bättre! 😍😘 Jag undrar om ni kommer att behålla den vita färgen på ett av skåpen? (Skåpet till höger på bilden)
  Massor av kramar till dig ♥️