Susan Törnqvist

Våga mera!

Hej finaste,

Alltså åh jag är helt rörd, rörd över all den kärlek ni gett och alla heja rop! Det senaste har jag gått över någon gräs/spärr jag tidigare haft och mer öppet och ofiltrerat vågat dela mer av mig, mina tankar och mina känslor. Något jag varit så rädd för då man helt plötsligt blir sårbar och lämnar ut delar som gör att man går mer in på djupet och då på ett helt annat sätt blir sårbar i den bemärkelse att man ger mer utrymme för personliga åsikter om mig och mina känslor & mina tankar. Det som jag verkligen velat undvika då det skulle ta så mycket från det som jag älskar med det här. I alla fall OM man skulle få höra negativa saker när man vågat göra nått som är så obekvämt.

MEN vet ni?!

Jag är så otroligt glad att jag vågade & jag vågade tack vare så mycket pepp från er♥️

Våga mera!!

Ja det är något jag tror att vi alla behöver göra, jag speciellt när det kommer till vad jag här vågar skriva om. Jag har fått lära mig att man faktiskt vill få in mer personlighet och tankar, lära känna mig mer på ”riktigt” och på djupet när man visar sig lite sårbar och delar saker som man annars kanske inte vågat. Saker som kan vara tabu, sånt man lärt sig att inte säga högt och sånt som kan öppna upp obekväma diskussioner i vissa fall.

Att skriva om politik & det faktum att jag inte ser på mina graviditeter som speciellt härliga, dela min historia kring missfall och så mycket annat som jag skrivit här om det sista är saker jag fått utmana mig själv att våga göra & jag är så glad att jag vågade! Inte en enda elak kommentar har jag fått, jag vet inte om det beror på det faktum att alla ni underbara & fantastiska vänner som följer mig och läser här bara är underbara & fyllda av kärlek, empati & medmänsklighet, men jag vill verkligen säga tack & säga hur fantastiska ni är!! Så mycket omtanke & empati som jag blir varm & rörd över!!

Ni får mig att inse att det är bra att tänja på gränserna och verkligen VÅGA MERA! Om det jag skriver här kan någon att känna igen sig i mina historier & inse att man inte är ensam eller om det jag skriver kan få några att tänka till lite extra på sin röst innan valet så har jag gjort något som jag inte ens vågat drömma om. För mig handlar det nog om att verkligen försöka vara nyanserad och alltid bara dela med mig utifrån mig, mina känslor och varför jag känner på ett visst sätt utan att peka finger på vad som är rätt eller fel. För jag är inte en person som kan säga att såhär är det, utan bara tala om hur det är utifrån mig och inte försöka säga åt någon vad man ska göra eller tycka & tänka.

Livet är inte svart eller vitt det finns inga snabba lösningar och vissa av oss kämpar och går igenom saker man verkligen inte ens kan föreställa sig eller vågar tänka på. Jag försöker tänka att man aldrig vad en person lämnat innan dom kommer in hit eller till ett möte, en lunch eller vad som helst. Vi vet inte vad som hänt innan och jag tror att vi generellt måste våga vara lite mer nyanserande och inte döma så snabbt. Kan ni hålla med?!

Jag kommer våga vara mer öppen här då jag tror att det är så otroligt viktigt när jag valt att ändå vara ”offentlig” i mitt liv och mitt yrke. Som kommer jag nog alltid göra det på mitt sätt och på ett sätt som jag med ansvar kan stå för. Alla må inte hålla med och det är ju faktiskt helt okej, vi har alla olika åsikter och det är ju faktiskt så det ska vara! Eller hur?!

Ha en fantastiskt fin fredag bästa♥️

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.