Mitt i kaoset – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Mitt i kaoset

Hej bästa,

Hoppas ni mår bra!

Daniel har börjat jobba & Det här att vara själv hemma med två barn. Det är

Helt omöjligt att få något gjort! Den lilla är i en ålder som kräver sin tid & är full av bus. Ingen ide att lämna henne en sekund. Haha ni kanske känner igen er?

Detta ihop med lite stress att få gjort ett par saker hemma innan något super spännande i början på nästa vecka gör att jag bara fått släppa all press & stress på jobb just nu. Jag får helt enkelt ta igen allt när tjejerna börjat på föris. För just nu är det näst intill omöjligt.

Igår fick jag ett super roligt mejl i inkorgen. Jag hoppas verkligen att detta går vägen, då lovar jag att berätta mer sen. Så söta ni håll alla era tummar att detta går nu! Något jag verkligen verkligen vill och som hade varit helt galet roligt, spännande och utmanade.

Prestationsångesten blev precis lite värre och en stress att hinna fixa en hel del innan nästa vecka. Fast detta är såå roligt så jag ska verkligen inte klaga, såklart. Mycket på gång samtidigt med jobb, inskolning och något jag fortfarande håller hemligt ett tag till som gör att tiden är lite knapp på dygnets 24 just nu. Men jag är otroligt tacksam, glad och förväntansfull samtidigt som jag vet allt slit som legat bakom att jag faktiskt kan säga att jag är glad att jag får dessa möjligheter idag:)

Ni mina bästa jag är så tacksam för allt ni ger och för alla fina ord & pepp! Ni är verkligen bäst!! Tack tack tack♥️

Nu ska jag föröka få mina tjejer att somna, att få dom att somna innan 23 verkar rätt omöjligt.🙈

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons