Susan Törnqvist

Att ångra sig & börja om

Hej finaste,

Hoppas ni mår bra!

Oj så många som blev nyfika på mina badrums tankar efter mitt inlägg på instagram.

Egentligen ska även vårt nuvarande badrum få sig en mini renovering med nytt golv, ny komod, krokar & spegel men det blir när det nya badrummet är klart. Badrummet som för alla verkar ta en evighet. Haha men det finns en förklaring, jag har haft väldigt svårt att bestämma mig. Vi hade en plan, Daniel beställde allt och sen kommer jag och säger helt tvärtom. Han kan ju inte bli mer trött på mig. Haha

Att badrummet skulle vara helt i marmor bestämde vi direkt, men jag är inte helt förtjust i den äkta marmorn på badrumsplattor. Jag tycker den är för grå och marmoreringen för liten. Jag ville verkligen ha kontrast, en vit bas med stora tydliga gråa marmoreringar. Ja då fick det bli en annan sten helt enkelt. Att Daniel inte suckade mer redan här asså. Han är bra snäll & tålmodig ändå min man!!

Det finns några saker som är viktiga för mig när jag planerar ett nytt rum:

– Röd tråd

– Personligt & unikt

– Lätt att anpassa & förändra

Dessa tre punkter har jag alltid med mig. För mig är alla tre lika viktiga, den röda tråden för att få en sammanhängande helhet i hemmet, att det är personligt och unikt & inte ser ut som allt annat. Sen är jag ju en person som alltid vill förändra & göra om så det måste vara enkelt att anpassa över tid.

I det nya badrummet kommer jag plocka upp det svarta vi har i hemmet på stenskivor, glasväggar och inredningsdetaljer för att skapa en röd tråd även här. Tror det blir en snygg & kaxig detalj där inne.

Bästa av allt och det mest coola tror jag blir vårt handfat. Istället för vanlig klassisk vit keramik har jag hittat ett svart handfat och med svarta detaljer på duschväggen och handdukstork, blandare så tror jag det kommer bli grymt.

Belysningen kommer bestå av nakna lampor me keramik sockel. Ja det finns sånna som är special anpassade för badrum & på så vis klarar fukt och liknande i den typen av miljö. Älskar nakna lampor och med en stor rund spegel tror jag dessa kommer bli perfekta!

Ja lite såhär är nu beställt till badrummet och jag tror att det är såhär det får bli. Annars kommer nog Daniel bli galen på mig! Haha… inte riktigt läge att ändra sig igen.

Vad tror ni?

Kommer det bli bra?!

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Vi gjorde precis samma sak! Hade först bestämt oss för ett riktigt gammaldags badrum med lejontassar och hela kitet, eftersom det passar husets ålder. Vi hade sett ut minsta detalj och var så nöjda. Sen plötsligt kände vi bara att det här är ju inte vi! Det blev väldigt modernt men med träliknande klinker dom var sprillans nytt i klinkerbutiken (var några år sedan) som gjorde badrummet speciellt och vårt. Är ff sååå nöjda! Ibland måste man helt enkelt få ändra sig! 😊