Trendspaning 7 måsten i höst – Susan Törnqvist

Susan Törnqvist

Trendspaning 7 måsten i höst

Inlägget innehåller adlinks.

Hej darlings,

Först & främst tack tack tack!! Wow ni är underbara så mycket kärlek och stöd jag fick efter mitt beslut om att våga ta chansen! Ni är underbara!! ♥️

Många av er har frågat om jag kan ge er en liten trendrapport eller trendspaning inför hösten när det kommer till mode. Vad man ska satsa på och mixa budget med varumärken. Jag älskar ju mode lika mycket som kläder så givetvis ska ni få det tänker jag! Så roligt!!

Så på begäran kommer här 7 måsten inför hösten dom är värt att satsa på i garderoben för att addera lite statment Pieaces i garderoben:)

1. Chunkey sneakers

En klumpig sportig sko har aldrig varit hetare. Mix matcha med en söt sommarklänning eller en vit skjorta för ett snyggt bryt!

1. Skor Bronx. 2. Skor Bronx 3. Skor Baisley 4. Skor Nike


2. Sportiga Logotröjan

Ja 90 talet har sällan varit hetare. En logo tröja är ett måste i höst. Matchas cool med skinnkjol eller skinnbyxor..

1. Tröja Vila 2. Tröja Tommy 3. Tröja Adidas


3. Sommarklänningen

 

Ja en cool gärna bloomig sommarklänning kan inte bli mer rätt i höst. På sen sommaren men boots och bara ben, i höst över slitna jeans för en cool kontrast..

1. Klänning NLY Trend 2.Klänning Only 3. Klänning New Look 4. Klänning Object


4. Kavaj jackan

En utskickade, udda och galet läcker statment kavaj som med en hoodie & stickad tröja även blir en snygg jacka!! Denna står högst på min önskelista!

1. Kavaj Filippa K 2. Kavaj Gestuz 3. Kavaj Selected Femme


5. Djuriska mönster

 

Ja trendiga leo mönstret tycks aldrig gå ut tiden! Att sattsa på leo i en cool kaxig färg känns dock som en rolig och snygg uppdatering!! Annars tycker jag man kan plocka in denna trenden både i accessoarer & skor.

1. Klänning Motel 2. Klänning Gestuz 3. Skor Nelly


6. Sjalen

 

Ja sjalen har väl knappast varit hetare än i år. Bär den runt halsen till vita skjortan eller sommarklänningen eller varför inte som en detalj i håret eller runt väskan?!

1. Sjal Nunoo 2. Sjal Pieces 3. Sjal Dagmar


7. Lack & läder

 

Alltså detta har stått på varenda trendlista dom senaste åren men skinn är både en tidlös klassiker & en trend. Tilllägget med lack började redan förra året och en mix mellan lack & skinn är både snyggt och lätt att matcha med andra plagg för en cool look!

1. Skor Henry Kole 2. Skor Nelly 3. Vinyl byxor 4. Skinnkjol


Happy shopping mina darlings💋

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.