Pappers bröllop – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Pappers bröllop

Hej fina,

Två år, ja idag har jag & Daniel varit gifta i två år. Pappersbröllop som det visst kallas. Gör som förr året och kollar igenom alla bilder från den helgen & blir varm i hjärtat! Vilken helg!! Så magisk och så perfekt på alla vis! Full av skratt, kärlek, vänner och familj i dagarna tre och hade lätt gift om mig varje år om det va möjligt haha. Men det kanske man får spara till nått 10 års jubileum 🙂

14 år har vi delat ihop den här månaden. 14 år, 2 fantastiska små barn, ett hus, oändligt många resor och allt däremellan. Vi har verkligen växt upp ihop, med tanke på att vi nästan levt lika länge tillsammans som utan. Låter ju nästan helt galet. Vi träffades första året på gymnasiet genom min klasskompis & Daniels bästa vän, idag Thyras gudfar & best man på vårt bröllop. Vi är oens än idag vilken månad och vilken fest vi nu träffades på men vi fick upp ögonen för varandra den kvällen, smsade dygnet runt några veckor innan vi gick på en första dejt på Liseberg av alla ställen och sen den dagen har det varit vi. Så enkelt och så självklart på nått vis. 

Men givetvis inte utan uppförsbackar och perioder som varit kämpigare än andra. Men det är ju precis så livet är, jag är glad att vi alltid nått toppen tillsammans och starkare, mer samman svetsade och inte växt isär. Sen går man ju inte längre runt pirrig och nykär men även det kommer i perioder såklart ibland kommer det där pirret även efter 14 år & jag blir alltid eller jag nästan alltid med undantag om vi tjafsat haha men jag blir iaf alltid varm, glad och lycklig när jag är med honom. Glad att just vi delar livet ihop och har barnen tillsammans, stolt över det vi byggt upp ihop i relativt unga år.

Men självklart har även vi saker som inte är perfekta, vi kan nog mest tjafsa om pusslet med barn, jobb & karriärer. det eviga pusslet med jobb, hämtningar, lämningar, vabb och det där vardagspusslet vi alla ska få ihop. Sånt man inte ens tänkte innan man hade barn som nu är den största förändringen. Men samtidigt går allt i perioder även här. Det är ju bara en tid i livet barnen är så här små och då får man njuta av den tiden samtidigt som man får acceptera pusslet. Man blir starkare av det med sålänge man har samma insikt, kommunicerar och går mot samma mål. Inte sant? Ibland när man är trött och stressad är det ett jätteproblem och när man är utbildad oh lugn förstår man inre alls hur det kan vara ett problem ibland haha det är ju lustigt ändå.

Men hur som helt såå grattis till oss idag Älskling!! Jag hoppas på många många många bröllopsdagar till med dig! Att hålla din hand på ålderns höst och se tillbaka på ett ljuvligt härligt liv med vår familj!

 

Kram på er darlings💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Du är så otroligt vacker till vardags – nu dog jag nästan när jag såg dig i bröllopsstassen. Jisses 😍 Grattis på bröllopsdagen fina ni!

  1. interiorbysusan
   interiorbysusan

   Men alltså finaste fina!! Vilken komplimang♥️ Hjälp då glad jag blev tack snälla söta♥️
   Kramar

 2. @johsefine

  Du är så otroligt vacker till vardags – nu dog jag nästan när jag såg dig i bröllopsstassen. Jisses 😍 Grattis på bröllopsdagen fina ni!