Susan Törnqvist

Efterfrågat & oemotståndligt

Matta Cross Adamsbro HÄR(klick)


 

Hej finaste,

Kikar in mitt i sommar lunket, sov kaos och allt annat som händer just nu. Alltså detta med att få kidsen att somna på kvällarna. Hur omöjligt?! Iaf sällan innan kl22. Även för den lilla, sen sover dom istället till mellan 8.30-10 istället. Haha ett omvänt dygn men så kanske det kan få vara sista månaden innan föris. Eller?!

Får ofta såå många frågor om mina mattor hemma. Ni som följt med ett tag vet ju hur besatt jag är av mattor. Det måste vara i rätt storlek och gärna mjuka, snygga och intressanta. En matta kan verkligen vara avgörande för ett helt rum. Älskar förändringen en matta kan göra.

Just nu har Sleepo en mattkampanj där ni kan köpa några av mina mattor till hela 20% rabatt! Hur bra?! Se hela sortimentet HÄR(klick).

 

Mina mattor hittar ni med bilder och direktlänkar nedan:)

Matta Geometric Classic Collection HÄR(klick)


 

Matta Velvet Classic Collection HÄR(klick)

 


 

 

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.