Sommarens bästa – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Sommarens bästa

Hej bästa, Så roligt att så många av er gillade min efterrätt igår. Sommaren är ju faktiskt bra underbar ändå. Håller ni inte med?! Maten blir ju både roligare att laga och äta i denna härliga sommar värme. Igår blev det som sagt grillad ananas till efterrätt. Allt sååå gott! Ni kommer älska detta & det är busenkelt att laga med. Här kommer mitt recept på: Grillad ananas med Lime grädde & myntaNi behöver: Ananas Vispgrädde alt kokosgrädde Mynta Lime Valfri nötPassionsfrukt Gör såhär:– Skiva ananasen på valfritt vis och lägg på en riktigt varm grill. Låt den grillas tills den blir riktigt mjuk & får härlig färg. – Vispa grädde med lime mjukt. – Smula valfria nötter. – Dela en passionsfrukt. – Servera ananasen kall. Den blir så mycket godare då! Servera med grädden, toppa med passionsfrukt, nötter och mynta. Myntan är magiskt god till detta!!Mummms mummms mumms🙌🏼Så roligt att ni gillade min fredagsbukett med. Älskar att binda mina buketter själv, så otroligt kreativt och rogivande. Ni var ju så många som ville se hur jag gjorde så på min IG tv kanal har jag lagt en liten film.. Ni hittar den HÄR. Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.