Susan Törnqvist

Husdrömmar

Hej bästa,

Kan man börja utan att säga heja heja heja Sveriges fotbollslandslag?! Asså till och med jag som inte alls är särskilt intresserad & mest suktat över det faktum att VM håller på över en månad. Men idag hände det! Jag såg en match utan att kolla på mobilen utan såg alla mål och hejade som aldrig förr & vilken insats av grabbarna!! Trodde aldrig den dagen skulle komma haha. Dom är verkligen ett lag som samarbetar & det är nog deras styrka! Hur som helst, så galet bra jobbat så heja heja!!

Så roligt det va att få höra era hus & rums drömmar idag på instagram! Underbart härligt att få lära känna er lite mer och höra era drömmar♥️

I lördags följde vi med ett par vänner och kolla på en tomt här i närheten men lite närmare havet & på väg hem på samma väg hittar jag & Daniel våran drömtomt. Några 100 meter till både, skola, affärer, föris & havet. Men ändå avskilt och insynsskyddat. Så drömmigt.

Det är inte någon orealistisk dröm då vi skulle hamna mer eller mindre break even mot vårt hus idag MEN tomten är inte till salu. Haha bara en liten detalj sådär.

Min syster som va här i helgen frågade direkt, kan ni verkligen tänka er att sälja nu när ni äntligen börjar närma er slutet & snart är klara?! Både jag & Daniel sa i kör JA, absolut.

Men då hade vi byggt ett annat hus än vi har idag men ändå med vissa delar vi har idag som jag inte vill kompromissa bort såklart.

Så här kommer min husdröm, det hus jag vill bygga på tomten med det idealiska läget. Är ni nyfikna?

Foto Reformhus.

Ett stenhus i vinkel på två plan, med svarta spröjsade höga & stora fönster. En altan i vinkeln i betong, en lummig trädgård & en pool.

Insidan är dock svårare för att få till dom delarna man skapat idag och som man ändå gillar men delar man saknar och gärna vill ha om man ändå får skapa sig just sin husdröm:)

Jag älskar våra betonggolv och med golvvärme & stora mattor är det allt annat än hårt, kallt och jobbigt som många tror. Så detta vill jag ha i nästa hus med, jag vill inte heller kompromiss bort takhöjden, dom stora öppna & sociala ytorna. Inte heller storleken eller vårt magiskt stora sovrum. Det är fantastiskt med ett stort mysigt sovrum speciellt när våra tjejer vägrar sova i eget rum:) haha.. det jag drömmer om att lägga till är ett stort kök med plats för många, en stor tvättstuga på bottenplan & inte i källan som vi har idag:) eftersom

Jag också drömmer om 3 barn & gärna önskar ett gästrum så snackar vi helt plötsligt 5 sovrum och allt detta med den ultimata planlösningen. Haha inte helt lätt. Men hade varit så Roligt att rita och bygg det själva.

Haha ja återstår att se om detta bara blir en dröm eller om vi lyckas få den där tomten & det huset i en hyfsat nära framtid. Haha vad tror ni?

Vad är era hus/hem eller rumsdrömmar? Hade varit så roligt att få höra:)

Nu sömn♥️

Kramar🙏🏼

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Teresis

  Du har så fint👌🏻 Brukat tröttna på de flesta bloggar men inte din. Var kommer dina fina utebord ifrån?

  1. interiorbysusan

   Men åh finaste fina💕🙏🏼 Vilken komplemang!! Tack snälla! Blir såå glad!!
   Matbordet har vi byggt själva och dom
   Två små utbeordra kommer från Ikea 😍 kramR 💕

 2. Ellen

  Asså det här är så läskigt! Min sambo och jag håller på att planera vårat drömhus och vet du.. det är slående lika ert! Precis samma krav, sten med vinkel, stora sociala ytor, betong, uteplats och tvättstuga på bottenplan med anslutning till kök för en lättare vardag! Wow! Spännande om ni förverkligar er först så jag får se resultatet och kan ta lite inspiration
  Mvh Ellen