Susan Törnqvist

Midsommarnatten

Inlägget innehåller adlinks.

Hej söta ni,

Hoppas ni haft en magisk midsommar! Vi har haft det helt fantastiskt, förutom att båda tjejerna blev sjuka mitt i firandet. Feber och kräkningar men nu är dom på banan igen och vi kunde ändå fira en härlig midsommar med vår vänner & massor av härliga kids. Lyckliga oss!!

Tänkte ge er en liten bildbomb från dagen, ett recept ni inte vill missa och tips på två galet roliga lekar ni måste testa!!

Alltså världens mysigaste dag med världens bästa vänner!!! Tjejerna va så söta när dom dansade runt stången. Dansade era barn runt stången?

Blus Stine Goya HÄR(klick) // Jeans Levis HÄR(klick)


Vi måste bara snabbt prata om våra kransar. Alltså hur fina?! Kan man inte få ha krans på sig varje dag?! Alltså såklart traditioner och klassiska blommor i all ära men jag älskar att ha olika teman på våra kransar varje år. Alltså jag fullkomligt älskar färgkombinationen och dom vackra blommorna i årets kransar. Jag gillar ju när det är lite tuffare och inte så gulligt och dessa blev perfekta speciellt till min rosa look som jag älskar! Nej jag har inte gjort dom själv, inte för att jag inte kan utan för att jag inte hinner och jag har världens bästa florist så varför inte passa på.

En riktig midsommarnattsdröm till dessert. Alltså den här va sååå god!! Bland det godaste jag ätit i eftersätts väg. Receptet kommer från min fina bloggkollega Linnéa & receptet hittar ni HÄR. Ni kommer älska det för det gjorde vi allihopa!

Självklart betyder midsommmar massor av lekar och i år tjejer mot killar. Alltså det är så roligt & med ett gäng tävlingsinriktade personer blir detta alltid lika hetsigt. Haha, nån som känner igen sig?!

Måste iaf tipsa om två galet enkla och roliga lekar ni måste testa!

Första: Flytta ett kex från ögat till munnen utan att använda händerna. När den ramlar ner är det bara att börja om, lägg den på ögat och försök grimasera ner kexet till munnen. Först vinner:) Asså filmerna från denna lek, oslagbara.

Andra: Här ska ni flytta ett ägg mellan alla deltagare i laget utan att använda händerna. Det är alltså hakan som är lättast att använda. Mest lyckade flyttningar under 4 min vinner. När man tappar ägget börjar man enkelt om. Ett tips, använd kokta ägg 🙂 sååå galet rolig lek!

Nu fotboll med familjen, tror ni Sverige vinner?!

Ha nu en fin kväll!

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.