Susan Törnqvist

Bästa tipsen för midsommar dukningen & hur man förvandlar ett partytält

Hej fina,

Oj oj oj, just nu är det fullfart att fixa inför midsommar och jag har ju lovat er ett härligt inlägg samlat med lite tips som inte passar både inför midsommar men även alla andra härliga festligheter som hör sommaren till.

Jag ber om ursäkt att inlägget dröjt lite men alltså hjälp så svårt det är att jobba med en 1,5 åring. Man kan inte få nått gjort när hon vaken, för vänder du blicken till så hänger hon i en lampa, klättar upp på något bord eller nått annat farligt. Ungen min är iaf det sötaste & mysigaste jag vet med alla pussar och kramar men att jobba med henne hemma är just nu en omöjlighet. Kanske ett tecken att försöka njuta lite av dom sista 2,5 mån mammaledighet innan hon börjar föris♥️

Idag har jag iaf lagt hela 10h på att fixa inför morgondagens festligheter när vi ska fira här hemma med ett stort gäng härliga vänner & våra kids. Så mysigt!!

På midsommar ska man ändå sitta ute det hör ju ändå dagen till, håller ni med? Men som sagt man vet aldrig med svensk sommar, så partytältet har åkt upp. Men i ärlighetens namn kan det bli fulare?! Ett partytält är ju inte super läckert men en räddare i nöden utan tvekan så jag tänka visa er före & efter på hur vårt tält har förändrat sitt uttryck idag.

Före, tomt & galet tråkigt.

Såhär blev resultatet efter en heldags pyntande av vårt partytält. Det blev verkligen en helt annan känsla, så mysigt och fint med allt grönt. Visade ju er mina inspirationsbilder och massor av tips i mitt inlägg som ni kan läsa HÄR.

Men här kommer mina 5 bästa tips för att just skapa den här härliga känslan ute.

Grönt! Maxa på med gröna växter, träd & kvistar. Jag har plockat massor av björkris dagen till ära.

Textil! Detta ger en mjuk, ombonad & varm känsla. Linnedukar, kuddar, vimplar ja ös på!

Blommor! Ja så vackert och avgörande för slutresultatet. Häng blommor i taket, i blomster arrangemang på borden eller massor av små vaser för en bohemisk avslappnad känsla.

Belysning! In med massor av belysning för myskänsla när solen går ner. Här kan ni in med levande ljus, solcellslingor eller lampslingor som går på batteri. Ljuvligt att mysa där när mörkret kommer.

Porslin! Ja skippa allt vad plastbestick, papptallrikar och plastglas heter. Praktiskt i all ära men inte alls något härligt för känslan. Nej satsa på riktigt porslin & nej det behöver matcha. Hur ljuvligt och fint är det inte med udda glas och porslin?! Älskar!

Ha nu en fin kväll & sov gott inför morgondagen💋💋

Kramar ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.