Susan Törnqvist

Förändringens vindar

Hej fina,

Att bläddra igenom sitt instagramkonto och sina bilder växer verkligen en heldel minnen. Jag har ju visat er bilder från när vi köpte huset jämfört med idag men egentligen inte bilder från vilka förändringar som faktiskt skett däremellan. För hjälp så olika uttryck bara vårt vardagsrum haft på 4 år. Det är verkligen helt galet egentligen.

Att ett rum kan genom så många förändringar på 4 år. Det är ändå rätt roligt. Att min man står ut. Ni måste ju tycka att jag är knäpp. Men jag försvarar mig med att vårt hus alltid blir lite som mitt experiment. Här testar och jag mig fram mellan alla olika trender som dyker upp och ser vad som fungerar eller inte.

Vet att ni uppskattar att se en resa och att ni har gillat att följa vår renovering och utbyggnad, så roligt. Detta pratar jag och Pernilla mer om i vårt allra första poddavsnitt som släpps inom kort. Så därför tänkte jag att ni skulle få se lite vad vårt hus har fått gå igenom dom senaste 4 åren. Från orginal, till några inrednings byten till dagens. Men vi gör det enkelt och tar det som idag är

Vår lounge och från början va vårt vardagsrum:)

PS missa inte att trycka på hjärtat om ni gillar denna typen av inlägg♥️

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.