Susan Törnqvist

En midsommarnattsdröm

Inlägget innehåller adlinks.

Hej fina,

Hur snabbt gör dagarna egentligen?! Är det bara för mig det swishar förbi i raket fart vissa dagar. Mycket just nu och Daniel jobbar i Helsingborg hela veckan så då blir det ännu mindre tid över till annat som jobb bland annat.

Däremot så har jag helt fastnat framför serien Suits, haha ja jag är nog sist på den här bollen. Men den är så galet bra!! Kan inte minnas när jag såg en serie riktig så ikväll tillät jag mig faktiskt detta när kidsen somnat. Trotts att jag har massor att göra så unnande jag mig faktiskt detta idag. För igår frågade Daniel mig, men älskling har ditt dygn 48h? Hur hinner du?

Ja bra fråga och ändå inte jag inte allt jag vill men han fick mig ändå att tänka lite att det faktiskt inte gör något om man sätter sig ner ibland och andas lite emellan allt, så jag unnade mig faktiskt  att bara vara en kväll. Kan . i känna igen er i att alltid ha tusen järn i elden samtidigt och aldrig stanna upp? Ren lyx faktiskt och så skönt att faktiskt bara sitta ner och plöja av några avsnitt.

Hur coola är inte dessa skor då?! Som jag fick med mig hem idag?! Älskar!!! Att så kallade Dad sneakers är super trendigt just nu har väl inte ingått någon, balenciagas är dom mest hypade men nu har även kedjorna gjort sina billigare varianter. Dessa från Ganni kombinerar dad sneakers i en nättare variant med lite spets. Såå fint! Ni hittar dom .HÄR(Klick)

 

På tal om hur snabbt dagarna går så snart dags för midsommar, bara en vecka ju. jag fick så många frågor om jag inte kan tipsa om några snygga och prisvärda klänningar till midsommarfrirandet. Men självklart, så roligt när ni vill att jag tipsar lite  och nedan har jag valt ut några riktigt härliga midsommarnattsdrömmar till klänningar denna härliga dag till ära. Vet ni, desutom är alla dessa klänningar riktigt bra i pris! Tror bara en kostar strax över 500:- resten under, hur bra?!

 

1. Omlottklänning Neo Noir – HÄR(Klick)

2. Virkadklänning Object – HÄR(Klick)

3. Wrap klänning NLY Trend – HÄR(Klick)

4. Singoalla klänning NLY Trend – HÄR(Klick)

5. Klänning NLY Trend – HÄR(Klick)

6. Spetsklänning Vila – HÄR(Klick)

7. Linneklänning Topshop – HÄR(Klick)

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.