Susan Törnqvist

När dagarna bara försvinner

Inlägget innehåller annonslänkar.

Hej fina,

Oj oj oj vart försvinner dagarna egentligen?! Två dagar med lite sämre väder här på västkusten och man får väl ändå säga med lite välbehövligt regn iaf om man tänker på växter, gräs och min Sioox behandlade altan. Haha:)

Två dagar med lite regn har ändå också varit bra för det faktum att vi fortfarande har en hel del att fixa med på insidan. Så igår röjde vi rejält, byggde upp hela klädkammaren på nedervåningen och röjde bland alla ytterplagg, accessoarer och skor som vi inte haft någon ordentlig plats för sen vi flyttade in. Sing halleluja så skönt men hjälp vad saker vi har. Skor man inte sett på flera år då vi inte haft nån plats att ställa allt så man ser. Tiden sprang verkligen ifrån oss & Helt plötsligt så var det läggdags.

Idag tog jag med mig båda tjejerna själv till ikea. Vilket lass vi fick med oss hem. Ni som sett på stories har skrattat med mig en del under kvällen. Tur man är bra på att packa. Återigen hatten av till mina grymma små döttrar som står ut med sin mammas påfund & tur att Thyra älskar att åka till ikea så besöket går både smärtfritt och härligt:)

Nu ska det monteras och organiseras så vi har sista sovrummet klart till midsommar då vi ska håll till här hemma med härliga nattgäster. På talman midsommar så roligt att så många av er gillade mitt inlägg kring just midsommar. Ni som missat kan läsa det HÄR. Fick frågor och önskemål om jag även kunde lista lite fina produkter som hjälper oss att skapa den där härliga känslan så givetvis ska ni få det! Nedan kommer därför lite härliga produkter som passar perfekt till midsommarfirandet:)

Krinkladpläd Hay – HÄR(klick)

Glaskaraff Ellos – HÄR(Klick)

LED ljusslinga Star Trading – HÄR(klick)

Lemonads hållare glas House Doctor – HÄR(klick)

For hope & wishes lykta Love warriors – HÄR(klick)

Serveringfat Royal Copenhagen – HÄR(klick)

Linneduk Ellos – HÄR(klick)

Tårtfat i glas Iittala – HÄR(klick)

Mjölkkanna i glas Blomingville – HÄR(klick)

Tygservett i linne Ellos – HÄR(Klick)

Ljuslykta House Doctor – HÄR(klick)

Skål Marimeeko – HÄR(Klick)

Lyckta i bambu Bloomingville – HÄR(klick)

Krinkladpläd Hay – HÄR(klick)

Nu ska här monteras för fulla muggar💪🏼

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.