Nu gör jag det!! – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Nu gör jag det!!

Hej bästa,

Nu sitter jag på tåget ihop med bästa Linn efter två magiska dagar i Uppsala med ett fantastiskt gäng tjejer & Olympus. Så härligt! Inspirerande, peppande, lärorikt och en massa vänner rikare! Älskar!!

Innan jag maxar er med en bildbomb & tankar kring dessa dagar så tänkte jag snabbt berätta vad jag äntligen gjort efter massor av tankar en längre tid. Jag har nämligen nu bytt namn på instagram till susantornqvist (HÄR). Anledningen till detta är många och efter min omröstning på instagram där även ni röstade för ett namnbyte är nu alltså detta gjort. Eftersom mina kanaler idag inte bara består av inredning så känns detta som ett väldigt naturligt steg att ta. Dom flesta av er vill ha en mix och då känns ett namn baserat på bara inredning väldigt begränsande. Det kommer säkert komma en smäll & konsekvenser av detta byte men långsiktigt så tror jag detta är ett steg i rätt riktning:)

Som sagt vilka galet härliga och fantastiska dagar vi haft tillsammans. Jana har verkligen styrt ett magiskt event ihop med Olympus & hotell Villa Anna. Lärorikt, inspirerande, peppande och jag lämnar full av energi och tankar.

Vilka tjejer jag haft lyckan att umgås med och få träffa, verkligen ett nytt härligt tjejgäng & fantastiska vänner rikare!!

Vi fick en grym och härlig föreläsning av Formtopp Gunnar. Som pratade om tankens kraft, hur viktigt det är med en bra känsla och hur mycket makt ord kan ha och att man inte ska underskatta hur några få ord kan förändra en känsla & påverka en person. Vilken makt som givetvis fick mig att verkligen fundera över ansvaret & makten man har att påverka. Mer om det lite senare. En galet bra föreläsning som avslutades med ett härligt och roligt träningspass i solen.

Middagen åt vi på en super härlig resturang The Loco och det va så härligt att få lära känna varandra bättre och byta många kloka och härliga tankar!! Vilket gäng!! Vi va fyra tjejer kvar som hade en flamsig och härlig kväll ändra fram till 02 inatt med så mycket skatt så jag har träningsvärk idag. Hur lycklig blir man inte när man klickar med nya härliga personer?!

Eftersom vi alla verkar i branschen så har vi givetvis delat med oss av tankar, funderingar och känslor kring allt vad vårt yrke innebär, vilket ansvar vi har men även företagen. Hur set framtiden ut och massa annat intressant. Så kloka & grymma tjeje som även är såå roliga!! Love love!!

Idag har vi fått utbildning i fota, ätit en magisk lunch och frukost, haft härliga fotosessions och massa annat härligt!!

Ett stort tack till Jana, Olympus, Hotell Villa Anna, Formtopp Gunnar & alla andra underbara tjejer som skapat dessa oförglömliga dagar!!

Här kommer en mega bild bomb..

Kramar💋

Hur fin är inte den nya färgen i Olympus PEN serien?! Vill typ köpa NU!! Så fin!! Vet ni jag har även fått turen att ge er godingar en rabattkod på HELA 20% rabatt på allt hos Olympus. Jag ska köpa DETTA kit till min kamera ihop med DETTA objektivet och den blå drömmen hittar ni HÄR. Ange bara koden BYSUSAN20

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.