När allt faller på plats – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

När allt faller på plats

Hej söta,

Åh vilka fantastiska dagar!

Vet ni igår kom min nya super härliga matta levererad. Det blev till och med ännu bättre än jag tänkt mig. Ville ha en ljusare matta för att ljusa upp och gärna med mönster för att skapa lite känsla. Anledningen är att vår färg på soffan ändå är lite speciell och den kom verkligen inte riktigt till sin rätt med den mörkgråa mattan. Nu blev det så otroligt mycket bättre. Eller vad tycker ni?

Älskar hur en matta kan förändra ett helt rum och hela känslan i rummet. Nu känns det ljusare, luftigare går bättre ihop med både betonggolv och framför allt ihop med soffan & den svåra färgen.

Mattan är i viskos heter Entrence och kommer från Layered. Älskar den verkligen! Jag köpte den från bästa The Polpo Hub i Hovås utanför Göteborg. Alltså älskar verkligen den butiken! Har hur mycket fint som helst från dom här hemma bland annat nästan alla kuddar och pläden i soffan samt allt på mina vardagsrumsbord som även dom finns hos dom. Så för alla ni underbaringar runt Göteborg åkt dit!!

För er andra så öppnar snart deras fantastiska webbshop så håll utkik!!

Ha en superfin dag!!

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons