Susan Törnqvist

När korthuset faller

Hej finaste,

Alltså ni!! Tack tack tack!! Så många kommentarer, så många meddelanden ang mitt tidigare inlägg här på bloggen. Ni anar inte hur mycket jag våndats över en publicering likt denna men alltså wow! Vilka fantastiska insikter, och så kloka tankar och så spännande att få höra så mycket från er!! Älskar!! Det är många kollegor till mig som sagt att dom känt samma och varit med om samma sak och att detta inlägg som jag våndats så över faktiskt blev så positivt mottaget känns väldigt bra & jag hoppas att set väckte en ringklocka där det behövdes helt enkelt. Inget mer.

Återigen tack för all pepp & kärlek ni ger och jag lovar och hoppas att jag kan & ger detsamma till er!! För det är ni så otroligt värda bästa ni!!

Otroligt roligt att även så många av er älskade när jag publicerade mitt recept här i tisdags💗

Ska jag tolka detta som om att vi håller en grundstomme kring inredningen men ni vill ha lite mer av allt?! Lite mer personliga tankar, lite mat, lite familj och allt annat i livet??

Lämna gärna en kommentar med 👍🏼 eller 👎🏼 för en lite mer mix men med samma grundstomme såklart💗

Ha en magisk dag bästa bästa ni!

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.