Susan Törnqvist

Personligt & ärligt

Hej bästa ni,

Hoppas ni har en ljuvlig helg! Vi hade en galet härlig dag på Liseberg igår. Alltså man blir verkligen inte för gammal för det där. Thyra som åker allt hon får så länge det går snabbt hade hur kul som helst och att vi kan åka ihop är ju så roligt! Även jag & Daniel fick åka lite men roligast va nog ändå att Daniel fick med min mamma på Loke. Asså det va så roligt, jag och mammas sambo stod glatt och tittade på för vi vågade inte haha. Det finns verkligen INTE EN CHANS att jag ger mig upp i nått som både snurrar, gungar och är högt. Värsta tre tänkbara jag kan komma på, inte bara för att jag inte vågar utan för att jag är så otroligt lätt åksjuk🙈 haha … Två kilo godis och massa skratt rikare landade vi på kvällen hemma i soffan efter en riktig mysig heldag:)

Så roligt att så många av er gillade mitt inlägg där jag svarat på er frågor till mig så jag tänkte vi tar del två idag. Lite frågor så ni faktiskt får lära känna mig lite bättre:)

Hur många barn vill du ha?

Tre, sen vet man inte om det kanske kommer en sladdis nån dag men just nu vill jag ha tre OM man kan få önska. Det är ju faktiskt inte helt problemfritt att få lyckan att få en bebis. Det är ju faktiskt 9 månader som ska gå bra samt att man ska bli gravid med vilket man ändå inte ska ta för givet. ♥️

Vad har du för utbildning för att bli inredare?

Jag har inte pluggat nån KY eller universitetsutbildning inom just inredning utan är egentligen textilekonom. Haha & har jobbat med bland annat inköp inom inredning i perioder. Jag har som sagt en bakgrund inom mode branschen där jag gjort mina utbildningar internt. Så dessa utbildningar ihop med år av erfarenhet av att bygga butik, skyltfönster och styling har gett mig min grund inom inredning. Efter modebranschen bytte jag inriktning till inredning och har jobbat med inredning dom senaste 4,5 åren.

Vad är din sämsta egenskap?

Jag har galet svårt att säga nej. Oavsett om jag innerst inne inte vill göra något så vill jag inte göra folk besvikna. Så jag kan vrida & vända på schemat, mig själv och allt annat för att få göra just det. Märkligt för det är inte en konflikt jag är rädd för utan just det att göra någon besviken. Så tar man ibland på sig lite för mycket trotts att man varken vill, kan eller hinner.

– Vad är ditt största intresse?!

Mitt jobb är verkligen mitt intresse, låter ju konstigt kanske men jag älskar inredning, mode & foto. Så roligt! Det är en lyx att kunna kombinera mina intressen med jobb och samtidigt få utlopp för min kreativitet. Utöver det älskar jag tid med vänner & familj samt god mat.

– Hur träffade du & din kille? Var det kärlek vi första ögonkastet?

Tänk att min kille/sambo idag är min man. Jag och Daniel träffades för 14 år sen exakt den här tiden på året. 14 år, kan ni förstå?! Haha jag va 17 & Daniel 16. Helt galet, jag har nästan levt mitt liv lika länge ihop med Daniel som utan. Vi träffades på en fest hemma hos min klasskompis och bytte nummer. Fick ett sms på natten och efter det smsade vi varje dag fram till vår första dejt på Liseberg och sen dess så har det varit vi. Kärlek vid första ögonkastet är på nått sätt väldigt svårt att säga när man faktiskt va så unga som vi var då men det var absolut tonårsförälskelse vid första ögonkastet:)!

– Vad finns alltid i din handväska?

Förutom måsten som mobil, nycklar & plånbok, finns det allltid mitt favorit läppglans från Clarins i min väska. I min större väska finns även ett nödkitt med plåster, alvedon och handsprit. Man vet aldrig när man behöver sånt:)

– Förändrades du när du fick barn?

Oh ja. Hur mycket som helst! Galet hur mycket dom där små knytena kan förändra hela ens liv och sett att se på saker och ting. Jag omvärderade nästan allt när jag blev mamma. Tror att bli mamma fick mig att bli en bättre människa på nått vis, låter kanske både klyschigt och konstigt men ändå. Jag bryr mig inte så mycket om små saker längre, det viktigaste för mig är att barnen & familjen mår bra resten är rätt så oviktigt ändå💗

– Bryr du dig om vad andra tycker om dig?!

Vilket bra fråga! Både ja & nej. Jag önskar jag kunde säga nej rakt av men nånstans så bryr man sig väl alltid om vad andra personer tycker och att vilja bli omtyckt. Jag är dock nog mycket mer självsäker idag & tar inte åt mig alls på samma vis som förr vilket nog kommit sen jag fick barn men ändå är nog det sociala godkännandet ändå viktigare än man önskar.

– Om du ska beskriva dig själv med tre ord?

Haha oj denna fråga är alltid så himla svår för att inte få den att låta för klyschigt. Men det skulle nog bli: Spontan, social & multitaskare. Haha..

– Om du fick önska dig en plats vart skulle du vilka bo då?

Oj hjälp. Här finns alltså inga begränsningar?! Det va ju galet svårt. Haha men utan tvekan vid havet. Ett hus med havet som närmaste granne och stora fönster som låter inne kännas som ute. Gärna med en pool med haha. Sen spelar nog platsen egentligen mindre roll ändå för oavsett lyxen med sommar året runt så är Sverige ändå hemma på nått vis.

Har ni fler frågor så ställ dom till mig så tar vi en till frågestund en gång till:)

Ha nu en jättefin dag !

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mina

    hei, ble så inspirert av å se bloggen din! hvilket kamera bruker du ? og hvordan startet du for å kunne leve av å drive med interiør ? dette er noe jeg selv har veldig lyst til men vet ikke helt hvordan eller hvor jeg burde begynne hehe