Susan Törnqvist

Att få tid – Connected not distracted…

Inlägg i samarbete med Kronaby.

Hej darlings,

Här ser ni min nya life saver och mitt numera bästa life hack. Denna klocka som kommer från Kronabyär den första smartklockan som är precis lika snygg som som den är smart men ser ut som en helt vanlig klocka. Den är super enkel att använda med, så man behöver inte en krånglig manual för att få ut allt denna fantastiska klocka kan ge! Hur bra?!

För mig som varvar min föräldraledighet med jobb är det viktigt att ta vara på tiden och kunna planera denna på ett passande vis. Förr hade jag alltid min telefon i handen, så att jag enkelt kunde svara på det viktiga mejlet, ha koll på kalendern och svara när jag väntar ett viktig samtal. Detta och mycket mer håller nu denna grymma klocka koll på åt mig:)

Låter mig inte missa något viktigt men låter mig samtidigt ha mobilfri tid med mina barn. Kan det bli bättre?!

Man kan enkelt koppla sina favorit appar till klockan och på så vis välja om man vill att klockan ska kunna öppna garageporten, hålla koll på ditt steg mål, hålla koll på din parkering och mycket mycket mer! Hur härligt är inte det, hur smart är inte denna lilla skönhet?!

Jag har tre favorit funktioner som underlättar mitt liv något enormt, låter mig enkelt vara just uppkopplad utan att faktiskt vara distraherad av min telefon.

– Mail. Denna smarta klocka håller koll på min inkorg och meddelar mig enkelt så snabbt det kommer in ett mejl i inkorgen. Många undrar om detta stressar mig, men mej snarare tvärt om. Jag kan nämligen välja vilka mejl jag vill att klockan ska meddela mig om. På så vis får jag bara koll på dom viktigaste. Hur smart?!

– Samtal. På samma sätt som jag kan styra vilka mejl jag vill få notiser om kan jag enkelt styra vilka samtal jag inte vill missa. Det är är busenkelt att ändra från timma till timma eller dag till dag så man aldrig missar det man inte har tid att missa. Helt galet bra!

– Kalender. Att jag har galet mycket för mig & många saker i min agenda kan alla som känner mig intyga. Min lösning som hjälper mig att inte missa något är min kalender. Att jag nu kan synka min kalender med min klocka och den talar enkelt om för mig vad som händer under dagen och ser på så vis till att jag inte missar något. Älskar!!

Bonus: Klockanhåller koll på hur mycket jag rör mig en dag & påminner mig om när det är dags för mig att röra på mig! Alltså så galet grym!! Snyggare steg eller aktivitetsklocka har man väl knappat skådat va?!

Nu kanske Ni undrar hur detta går till då den har en vanlig urtavla?! Jo förstår ni, denna klocka har olika vibrationer som du själv ställer in. Du bestämmer alltså hur många vibrationer du vill att klockan ska ge när det ringer, när SU ska röra på dig, när du får ett mejl osv. Busenkelt och så smart! Vet ni även vad som är ännu bättre?! Jo batteriet! Denna klicka behöver nämligen inte laddas. Klockan har nämligen en batteritid på 2 år. Så galet grymt!!

Så gå in på Kronaby.comoch spana indelas otroligt breda sortiment av smarta & snygga klockor!!

Min modell heter NORD😍

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.