Susan Törnqvist

Skräckblandad förtjusning

Hej darlings,

Snart Hemma igen efter en härlig dag i Stockholm. Så roligt att få komma upp och insupa lite av den härliga staden:) En mega rolig fotografering med Loppi stod på agendan och det var super roligt även om jag har så galet svårt att stå framför kameran🙈 öva öva öva är det som gäller för mig på den här fronten.. kanske blir det bättre med tiden?! Att man blir mer bekväm?! Känner ni igen er i det här?

Att tycka nått är galet kul men att man inte riktigt vet hur eller trivs i just det där till 100%?

Jag synar liksom alltid varenda liten detalj i bilderna och kan liksom haka upp mig på saker & leta fel.. tror det är det som gör att det gör mig så obekväm framför kameran..

När jag fotar mina inrednings bilder kan jag enkelt rätta till det där som stör mig, puffa kudden eller rätta till blommorna. Enkelt att gömma sig bakom dom där bilderna men jag vet att ni tycker det är roligt att faktiskt få lära känna mig lite mer och se vem som döljer sig bakom dom där bilderna.

Så otroligt roligt tycker jag! För det utmanar ju mig och det är ju så fantastiskt roligt & jag är så tacksam!

Efteråt passade jag faktiskt på att möta upp min fina syster på en härlig lunch & sen avklara några ärenden innan tåget hem igen. En intensiv dag när klockan ringde 3.40 imorse haha.. Men så kul!

Nått annat härligt jag mötte va våren och dom blommande körsbärsträden i Kungsträdgården! Snart lär nog dessa bilder explodera på instagram:) Äntligen säger jag:)

Nu ska jag snart få pussa mina små tjejer & min man en godnatt puss!

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.