Det här borde man göra oftare – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Det här borde man göra oftare

Hej darlings,

Efter några intensiva men ur mysiga dagar denna påskhelg har vi äntligen landat i soffan. Solen har stannat bakom molnen och det blev lite kallt ute så nu är det mys i soffan en stund. Rätt skönt det med:)

I fredags så gick vi äggjakt på Tjolöholms slott. Strålande sol och så mysigt. En härlig promenad samtidigt som T fick leta påskägg och sen träffa påskharen. Sen tog vi en mysig lunch med min syster & hennes kille i Göteborg. Där och då bestämde vi oss för att vara galet spontana och ta in en natt på post hotellet i stan. En härlig satycation helt enkelt!

Åh en staycation är verkligen något man borde unna sig oftare. Hur mysigt som helst & barnen tycker verkligen om att bo på hotell. Vi åt en härlig middag på hotellet, skrattade & hade det härligt. Det är verkligen så lyxigt att bara sova en natt i en hotell säng. Kan ni hålla med?

På morgonen badade vi i den härliga poolen på taket med härlig utsikt över hela Göteborg. Att ligga i den uppvärmda poolen och känna som första värmande strålarna från solen. Åh det va verkligen magiskt! Är så sugen på vår & värme på riktigt nu. Kunna spendera dagarna ute utan ytterkläder.

Efter en underbar natt på hotell så åkte vi hem och spenderade dagen på altanen. Solen i ansiktet och grillning. Ja precis detta jag längtat sen september. Vi grillade en galet god påskmiddag och spelade när kidsen somnat ett helt galet roligt spel ni MÅSTE testa:)

Speak out är verkligen ett galet roligt och härligt spel ni bara måste testa!! Varje gång jag spelat detta så har jag skrattat så jag haft träningsvärk dagen efter!! Ja hjälp såå roligt!!

Ikväll blir det bara lugnt familjemys här hemma.

Hoppas ni får en galet mysig kväll darling!!

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons