Det här med att vara personlig… – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Det här med att vara personlig…

Hej darlings,

Nått jag funderat kring många gånger kring det här med bloggen är just detta med att vara personlig eller i mitt fall kanske våga vara personlig.

Jag släpper inte ut så mycket av mitt privatliv här på bloggen. Jag vet egentligen inte om det är för att jag vill hålla det just privat, om det är så att jag inte vågar av det faktum av att det ändå finns näthat här ute i bloggosfären eller om jag egentligen undrar om det är så intressant för er, om ni vill läsa även om det?!

För givetvis går jag med igenom jobbiga saker, jag lever ett riktigt familjeliv med allt vad det innebär och ni som följt bloggen vet att jag hade ett jobbigt år med en nära vän förra året, att renoveringen av det här huset tagit mer på krafterna än man kanske kunnat tänka och mina hemliga drömmar. Min fråga är om ni vill ha mer personlighet, & privatliv här inne? Vad vill ni isf fall veta mer om & vad vill ni läsa?

Ska jag våga släppa mer på tyglarna mellan privatliv och sociala medier?

Jag tycker verkligen den här biten är svår, något jag ständigt brottas med. Hur personlig ska man vara, hur drar man gränser och hur vadderar man sig mot näthat?! Jag är så otroligt förskonad idag men ju mer lager man visar av sig själv desto mer öppnar man upp för mer åsikter. Är det bara så att man ska acceptera det om man valt som mig att göra detta till en del av sitt yrke?

Ja ni märker ju så många tankar som snurrar i huvudet kring just det här med att vara personlig eller våga vara personlig.

Så om ni vill kommentera som säga vad ni tycker, vad ni vill lösa mer om här inne för att det här ska bli en sådär härlig plats för alla oss att vara i så vore jag er evigt tacksam!!

Nu ska jag se om vi kan få våra envisa tjejer att somna i tid.

Stora kramar♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lovisa

  Hej fina!☺️
  Tycker inte att du ska vara För personlig, fast du skulle känna att det kan vara skönt att skriva av sig. Då kan människor skriva elaka saker om det och det kan ta på dig hårt just för att det är personligt för dig.
  Så väldigt privata saker som t.ex en separation etc. tycker jag du ska hålla för dig själv, sånt mår man nog bäst av att bara ha de närmaste som vet.
  Men du har dragit ett bra streck i hur personlig du är på din blogg, man lär känna dig och dina tankar fast ändå vet man inte allt om dig. Jag läser gärna mer om dina personliga tankar och känslor om just din resa som inredare. Både positivt och negativt!

  Jag gillar även ärlighet och det får mig att följa en viss person. Har man en dålig dag så skriv om det, och jag tycker om att läsa om det för det får en att gilla personens sida mer för det visar att personen är lika mänsklig, som en själv och många kan relatera sig till det.

  Kram kram!

 2. Anna

  Förstår dig till fullo och man vill ju lixom ha sitt liv. Men jag tycker helt ärligt att det är perfekt som du gör för du visar ändå upp dina barn och ditt hem och det är väldigt personligt! Älskar dina inrednings tips och köp ställen du inspirera nått otroligt ska du veta! Ha en underbar dag kram Anna @interiorized

 3. Jenny

  Svårt val, håller med och förstår dig. Jag hade gärna sett mer så klart men tycker redan du glr ett grymt jobb så inget måste på ngtvis! Du får nog fråga dig själv vad du är beredd att dela med dig av vad säger hjärtat?

 4. Interiorby_maria

  Hej fina ❤️ Jag har själv gott i dessa tankar idag så förstår vad du menar, Berätta lite, du känner själv om det blir för djupt, men o andra sidan, om den som läser tycker om dig vad ska man då frukta? Är det nån som reagerar på nåt du öppnar dig om så va dom ej meningen att ha kvar. Så kör du. Kram på dig

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx