Susan Törnqvist

Look a likes

Inlägget innehåller adlinks.

Hej babes,

Hoppas ni har en härlig helg! Vi har haft härlig familjedag inne. Myst framför serier, vilat och myst. När näsorna rinner och det hostas är det verkligen den bästa medicinen:) vad är eran bästa medicin?

Måste tipsa om andra säsongen av Secrets and lies om ni vill ha nått att titta på. Intriger & spänning, ja det där man behöver för att vilja fortsätta titta.. Hoppas på en säsong tre:) Ett litet tips 🙂

På tal om nått annat, så får jag många frågor och funderingar kring soffor. En favorit hos många med mig är Le grand air från Rum21 en billigare variant på klassikern Ghost. Le grand air släpptes även i sammet och även om det är en billigare variant på Ghost så kostar ändå Le grand air en bit över 10000:-. Så när jag såg denna snarlika soffa i både linne och sammet under 9000:- blev det givet veckans lika som bär:)

För visst påminner dom väldigt om varandra?!

Le grand Air Rum21 HÄR(länk) // Marseille soffa Jotex HÄR(länk) //

Le grand Air Rum21 HÄR(länk) // Marseille soffa Jotex HÄR(länk) //

Nu blir det tacos & mello final. Har nog aldrig varit så oinsatt men på nått sätt så är det väl bara så att man ska titta på detta på nått vis:)

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.