Susan Törnqvist

Budget kap

Hej darlings,

Här hemma har vi startat veckan med vabb. Thyra som varit lite hängig så dagen har spenderats inne med två rastlösa barn och ett maraton av dåliga barnprogram på tv:n. Att dessa program inte blir bättre.. haha

Satt inne på H&M för att klicka hem lite vår nytt till T. Alltid bra kläder till föris där och spande samtidigt in nyheterna på H&M Home där jag såg dessa två härliga kuddfodral. Prickar in vårens hetaste trender i två kuddfodral. Djur, färger, motiv allt är verkligen våren 2018. Visst påminner dom även om Guccis mönster? Då tänker jag främst på humlan som verkligen påminner lite extra.

Hursomhelst så är dom iaf så coola och för ynka 149:- så kan man ju verkligen plocka upp lite av denna trend hemma i vår🙌🏼

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.