Susan Törnqvist

Min hemliga dröm,mål & fördelar & nackdelar med yrket inom sociala medier

Hej bästa ni,

Hoppas ni har en härlig helg darlings! Vi har umgåtts med familj igår och idag står det familjemys och jobb på schemat. Så är det när man är egen man är liksom aldrig helt ledig. Så annorlunda mot när jag är på jobbet när jag inte är mammaledig. När jag lämnar kontoret då är det ledigt på riktigt. Men under båda mina mammaledigheter har jag jobbat med detta. Sociala medier, inredning & allt runt om. Nått jag aktivt jobbat upp & Idag har det landat på en helt ny nivå, nått jag inte alls kunde tänka mig men som jag är så stolt över. Idag är det ett jobb, ett jobb med deadlines och mål precis som vilket jobb som helst.

Att ständigt vara uppkopplad och aldrig ledig är väl det som är baksidan med detta yrke egentligen. Det ihop med det faktum att man alltid ska leverera även när inspirationen inte är på topp av olika anledningar. Det kan vara galet svårt ibland, om man har huvudet fullt av andra tankar att då kunna leverera & inspirera.

Det som jag älskar är friheten. Friheten att välja själv hur hårt man vill jobba och man själv bestämmer över sina dagar. Att man själv på så vis också styr sin inkomst. Det är lyx för mig, att känna att barnen inte behöver spendera mer tid på föris än hemma. Nu är mini fortfarande hemma med mig men T är på föris 20h i veckan så hon får leka med sina kompisar som hon älskar. Vilket är viktigt för henne och som gör det möjligt för mig att jobba & ta möten.

En dröm hade varit att utveckla det jag påbörjat och göra verklighet av dom idéerna som jag har i huvudet. För jag har då många idéer, en jag verkligen vill uppnå att iaf påbörja under detta året. Att kunna uppnå målet med att kunna bestämma så mycket över mitt egna och min egna tid att detta kan bli mitt yrke. Speciellt när dom är små.

Innan jag fick barn var det så viktigt med en viss lön & titel. Idag är jag fullständigt ointresserad av sånt. För mig är tiden det viktigaste & det lyxigaste! Lyx att kunna arbeta så effektivt som möjligt utan låsta arbetstider så att jag kan ha lyxen att spendera mer tid med dom två viktigaste i livet. Titlar kommer och går och för mig säger inte dessa så mycket längre, en person med chefs titel och hög lön som jobbar dygnet runt är inget som lockar mig alls längre. Som man kan förändras ändå.

Min hemliga dröm som jag ständigt går tillbaka till är min dröm att vara arkitekt. Nått jag önskar att jag visste när jag va 20år även om jag är ung fortfarande så kvarstår det faktum att livet idag består av två barn och 5 år på Chalmers är tufft. Samtidigt som jag inser att om jag peppar peppar får behålla min hälsa & vara frisk så ska jag arbeta fler år i framtiden än vad jag faktiskt har levt idag. Galet ändå och då slår det mig att jag ändå har tid, tid att skapa mig den framtid & det yrke jag vill. Så häftigt ändå! För det är bara vi som kan skapa oss det liv vi vill ha. Tyvärr kommer det inte någon magisk fe som trollar med sitt trollspö och ger oss allt det där vi drömmer om. Men tänk samtidigt stoltheten och lyckan när man skapat sig det där man alltid önskat!

Dream big och våga chansa är två ledord jag har med mig varje dag speciellt när det känns tufft!

Har ni några drömmar? Har ni valt att sadla om helt?

Vill ni läsa fler inlägg som dessa här på bloggen? Mer personlighet varvat med inredning?

Hade varit så spännande att få höra era erfarenheter och era tankar!

Ha nu en fantastik dag älsklingar!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.