Susan Törnqvist

Ljumna vindar

Inlägget innehåller adlinks.

Jeansjacka HÄR(länk) // Hoodtröja HÄR(länk) // Byxor HÄR(länk) // Diadem HÄR(länk) //

Hej bästa ni,

Vilken vecka, inte alltid det är som man tänkt sig och en snurrig vecka med mycket funderingar och tankar resulterar i att inspirationen här & på insta liksom försvinner när livet kommer emellan. Så det liksom blir ibland och hoppas ni förstår💗 Lovar att jag sa berätta mer för er så snart jag kan.

Mitt i allt så är jag bara sugen på sol och ljumna vindar. Att slippa tunga vinterkläder och få lite fräknar i solen. Denna våriga outfit från Gina Tricot hade gärna fått flytta hem till mig nu och klickade precis hem det. Älskar verkligen den härliga mixen mellan mjukt och hårt! Diademet är en härlig prick över i:et jag tror blir riktigt stor under året:)

Kram på er darlings & ha en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.