Susan Törnqvist

Digital inrednings konsultation

Hej darlings,

Hoppas ni har en härlig vecka! Denna veckan blev inte riktigt som planerat men jag hoppas att allt löser sig på bästa sätt tillslut.

Nu har jag äntligen på riktigt kommit igång med min nya tjänst Digital inrednings hjälp. Så roligt att så många av er vill ha min hjälp & har anlitat mig för detta roliga uppdrag! Är så glad och tycker verkligen det är så roligt:)

För er som missat detta så är det precis så som det låter. För alla er som kört fast med den röda tråden, som behöver hjälp med ett specifikt rum eller som behöver tips på möblering, färgval eller liknande så kommer jag hjälpa er digitalt.

Det går till på följande vis:

– Ni specificerar vad ni behöver hjälp med. Är det ett rum, stil, röd tråd eller liknade.

– Ni får ett frågeformulär av mig där ni svarar på frågor gällande ert ”problem”.

– Ihop med svaren skickar ni även in bilder samt en enklare skiss på ert rum.

– Ut efter detta kommer ni få moodbords, skisser, inköpslista samt allt ni behöver tänka på samt mina tips och idéer ni kan ha med er specifikt för just er och era förutsättningar. En åtgärdsplan helt enkelt.

En hel inredningstjänst helt enkelt men digitalt så vart ni en bor i Sverige kan få hjälp.

Jag hoppas ni kommer tycka detta ska bli roligt och något som passar er:)

Så vad kostar detta?

– Mitt pris kommer ligga på 1895:-/rum men givetvis med ett paketpris om baserat på om man vill ha hjälp med 2 eller 3 rum eller kanske ett helt hem. Allt är möjligt såklart.

Mejla mig på: susan.tornqvist@gmail.com

Hoppas att ni kommet tycka detta är lika roligt och givande som mig. Helt plötsligt är Sveriges gränser lite mindre och ni kan få hjälp vart ni än bor:) hur bra är inte det? 😊

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.