Susan Törnqvist

Spegel spegel på väggen där…

Inlägget innhåller Adlinks.

Hej bästa ni,

Hoppas ni har en härlig start på veckan! Här utanför fönstret faller snöflingorna och jag som drömmer om vår får inse att det nog är vinter ett par veckor till🙈

Ni som följt mig länge vet hur mycket jag älskar speglar och nästan lika mycket som belysning:) haha Detta är något ni frågat mig mycket om och ja det har sannerligen varit en stor trend det senaste. Jag får så många frågor om mina speglar här hemma och såg att denna stora jag har i vardagsrummet äntligen kommit in i lager igen. Ni hittar den HÄR(länk) för under 1500:- också! Så grymt!

Spegel AYTM HÄR(länk)


Speglar har många härliga funktioner i hemmet. Jag älskar att fota genom en spegel för att skapa 3D effekt men användningen är betydligt bättre än bara så:) Genom en spegel i rummet kan man trolla med ljuset. Som jag skrev i mitt inlägg kring från tomt rum till färdig styling som ni kan läsa HÄR så är speglar perfekta i mindre rum med begränsat ljus, men inte bara såklart:) En spegel, reflekterar ljus, får rummet att kännas större och är samtidigt en snygg inrednings detalj. Spegeln har tagit oss med storm under hösten på bord och dekorationer som ger samma härliga effekt på inredningen och känslan i ett rum.

Här får ni se mina favorit speglar just nu:) En mix som passar i hemmets alla rum & till alla inrednings stilar och trender:) Psst.. vet ni, alla kostar också under 2000:- hur bra?!

Kvadratisk spegel By Lassen HÄR(länk) // Spegel Retro House Doctor HÄR(länk) // Spegel Ferm Living HÄR(länk) // Spegel Rosé AYTM HÄR(länk) // Spegel rund House Doctor HÄR(länk) // Spegel Lene Bjerre HÄR(länk) // Spegel Hang House Doctor HÄR(länk) // cSpegel Art 7pack Broste Copenhagen HÄR(länk) // SpegelWall Moebe HÄR(länk) //

Hoppas ni hittade några speglar ni gillar❤️

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrika

    Vad är det för bänk du har under den runda spegeln i vardagsrummet? Har du målat luckorna själv? I så fall med vilken färg. Såååå snyggt!!