Susan Törnqvist

Perfekta tonen

Hej babes,

Hoppas ni har en bra start på veckan!

Igår var jag med mamma & tjejerna på bio. Minis första gång på bio och det gick hur bra som helst:) Så mysig dag och filmen var verkligen jättebra. Vi såg Coco och jag kan verkligen rekommendera den till er med barnen 🙂

Ni är många som frågar om väggfärgen i vårt sovrum. Jag verkligen älskar den och är så nöjd! Den är dov i tonen och ger ett så harmoniskt intryck i sovrummet!

Vi har målat i färgen Dusky Le Havre från Nordsjö. En perfekt blandning mellan grått och grönt i en ton som passar perfekt med dom flesta av färger.

Den är lika snygg ihop med grått, vitt, svart eller accenter som beige och rosa. Älskar toner som man kan förändra uttrycket på genom att bara variera accenter och detaljer till.

Vi har valt att måla i Nordsjös helmatta färg Ambriance. jag är så nöjd med den, en perfekt matt färg till denna ton.

Som ni vet var jag ute efter en hotellkänsla i vårt sovrum och den här tonen har absolut bidragit till den känslan. Den ger ett lugn till rummet och skapar harmoni på ett perfekt sätt som man önskar i ett sovrum!

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jasmine Alexandersson

    Hej! Jag bara älskar din blogg och din instagram!! Jag och min sambo har köpt ett 30-tals hus som ska renoveras och är väldigt sugen på färgen Dusky Le Havre till ett av sovrummen. Har googlat som en galning efter NCS-koden men hittar inget.. så jag undrar om du vet den? 🙂