Susan Törnqvist

Hemligt projekt

Hej darlings,

Tänk så snabbt en vecka kan gå!

Tänkte att jag skulle avslöja mitt nästa projekt här för er.

Ni är så många som är så underbara som dagligen skickar meddelanden till mig där ni vill ha hjälp med er inredning. Där ni kört fast och behöver tips och idéer. Jag önskar verkligen att jag hade tiden att svara och hjälpa er alla med allt men det är omöjligt att göra med den kvalitet som jag vill ge er så då föddes en idé hos mig. För att jag ska kunna hjälpa er som verkligen vill och behöver och kunna lägga den tid och kvalitet på detta som behövs då behöver jag göra detta till en del av mitt jobb för er. Då att ni får ut det ni vill och för att jag ska kunna leverera på det sätt jag önskar men också så att Sveriges avstånd ska bli lite smidigare:) Nyfika?!

Låt mig presentera min nya tjänst: Digital inrednings hjälp.

Precis så som det låter. För alla er som kört fast med den röda tråden, som behöver hjälp med ett specifikt rum eller som behöver tips på möblering, färgval eller liknande så kommer jag hjälpa er digitalt.

Det går till på följande vis:

– Ni specificerar vad ni behöver hjälp med. Är det ett rum, stil, röd tråd eller liknade.

– Ni får ett frågeformulär av mig där ni svarar på frågor gällande ert ”problem”.

– Ihop med svaren skickar ni även in bilder samt en enklare skiss på ert rum.

– Ut efter detta kommer ni få moodbords, skisser, inköpslista samt allt ni behöver tänka på samt mina tips och idéer ni kan ha med er specifikt för just er och era förutsättningar. En åtgärdsplan helt enkelt.

En hel inredningstjänst helt enkelt men digitalt så vart ni en bor i Sverige kan få hjälp.

Jag hoppas ni kommer tycka detta ska bli roligt och något som passar er:)

Så vad kostar detta?

– Mitt pris kommer ligga på 1895:-/rum men givetvis med ett paketpris om baserat på om man vill ha hjälp med 2 eller 3 rum eller kanske ett helt hem. Allt är möjligt såklart.

Februari ut så kommer jag ha ett introduktions pris på 1495:-/rum:)

Mejla mig på: susan.tornqvist@gmail.com

Jag hoppas att ni precis som jag kommer tycka att är jätteroligt & givande!

Massa kramar på er♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.