Susan Törnqvist

Det nya gråa

Inlägget innehåller adlinks.

Hej babes,

Avslutar söndagen här inne med en härlig spaning. En spaning om trend. Trender går alltid upp och ner och jag tror på som jag sagt tidigare mer på hållbarhet rent långsiktigt då det både är mer miljö men också plånboksvänligt på långsikt. Men färger gällande trend är något som är relativt lätt att byta ut utan att det behöver kosta varken för miljö eller plånbok.

Det gråa har länge varit en trendig basfärg i alla trendiga hem och personligen så är grått fortfarande min färg. Däremot så är verkligen det beiga det nya gråa! En varmare ton som tar oss lite närmare naturen och jorden.

För den trendiga är det ju ursnyggt att måla ett rum i denna härliga färg men det finns ett enklare knep att plocka in denna varma ton. Textil och detaljer. Vet ni? Beige och grått är även galet snyggt ihop! Jag plockar in den trendiga beiga ihop med grått och väljer att satsa på textiler och detaljer för att värma upp min gråa bas.

Härligt, vårigt, varmt och naturnära.

Mina beiga favoriter ser ni nedan 🙂

Lampa Flowerpot HÄR(länk) // Stol Gubi plast HÄR(länk) // Sittpuff Ellos HÄR(länk) // Stickad polo &Other Stories HÄR(länk) // Tvålpump Zone Danmark HÄR(länk) //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.