Susan Törnqvist

Väggfärg, Ikea hacks & ett av mina bästa tips

Inlägget innehåller adlinks.

Hej finaste ni,

Så många frågor jag fick igår efter jag la upp denna bilden på insta. Så tänkte ni skulle få direktlänkar och veta vad väggfärgen heter:)

Väggen är målad i Jotuns mattaste väggfärg och i NCS S2500-N. Så nöjd med den färgen verkligen!

Skåpet är nog mitt mest uppskattade Ikea hack.

Stommen är ett vanligt beståskåp och toppskiva, fronter, sidor och knoppar kommer från Bytfront. Jag har färgen kalkgrå på mina luckor. Älskar att det verkligen och Ikea hacks är något av min favorit.

Lampa &tradition HÄR(länk) || Ljustakar Klong HÄR(länk) & HÄR(länk) || Krukan är från Serax och slut men liknade från DBKD finns HÄR(länk) || Posters från Posterstore.

Älskar verkligen att inreda lite ton i ton. Speciellt att ha några ställen som blir mer lugna eftersom jag på andra ställen arbetar med mer kontraster då jag gillar den lite mörkare NY känslan hemma. Men att ha lugnare ytor att vila på är något jag verkligen kan ge er som ett grymt inredningstips hemma!

 

Nu ska här månas och fixas här hemma medan T är hos mormor en stund och ikväll kommer fina vänner över på lite middag. Men under dagen kommer ett inlägg här som ni inte vill missa, ursnygga detaljer till hemmet perfekt i vårens hetaste trend. Så håll utkik.

Kram så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.